Στην αναζήτηση του συντρόφου της 42χρονης γυναίκας από τη Ρουμανία, Μόνικα Γκιους, έχουν εστιάσει οι αστυνομικές αρχές προκειμένου να ρίξουν φως στο θρίλερ με την ανακάλυψη οστών θαμμένων κάτω από τσιμέντο σε σπίτι στην Κυπαρισσία.

Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα που βρέθηκε εικάζεται ότι ανήκει στην 42χρονη Μόνικα Γκιους από τη Ρουμανία, η οποία διέμενε μαζί με τον σύντροφό της στο συγκεκριμένο σπίτι, ο σύζυγος της οποίας έχει φύγει από καιρό για τη Ρουμανία.

Όπως μεταδίδει η ertnews.gr, η αστυνομία αναζητά τον 39χρονο Ρουμάνο, σύντροφο της γυναίκας, η εξαφάνιση της οποίας δηλώθηκε από την ξαδέρφη της στις 24/5/2021 στο Τ.Α. Δράμας

Η ξαδέρφη της 42χρονης, που δήλωσε τον περασμένο Μάιο την εξαφάνιση της, υποστήριξε ότι είχε να την δει από το Φεβρουάριο του 2021. Φως ωστόσο στην υπόθεση θα ρίξει το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο οποίος ήδη βρίσκεται εκεί, ενώ το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αρχικά εντοπίστηκε ένα οστό στην αυλή του σπιτιού και έτσι αποκαλύφθηκε το μακάβριο θέαμα κάτω από ένα σημείο  στην αυλή του σπιτιού όπου το τσιμέντο είχε διαφορετικό χρώμα. 

Θρίλερ στην Κυπαρισσία: «Είμαστε σίγουροι ότι είναι αυτή, αυτός ήταν βίαιος»

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Τριφυλίας, Γιώργος Λεβεντάκης στο Newsbeast: «Η αστυνομία μόλις αποχώρησε μαζί με το πτώμα. Είμαστε σίγουροι ότι είναι αυτή. Η γυναίκα έζησε εδώ αρκετά χρόνια, πάνω από 5-6 και πάντα όλο και κάτι ακούγαμε για προβλήματα που αντιμετώπιζε. Αυτός έπινε πολύ και ήταν βίαιος, είχαν συχνές διενέξεις».

«Μια μέρα μάθαμε ότι αυτή εξαφανίστηκε εν μια νυκτί. Στην αρχή αυτός έλεγε ότι δεν ήξερε που έχει πάει η γυναίκα, τα…μάσαγε, μετά άρχισε να ακούγεται ότι έφυγε γρήγορα για το εξωτερικό, κανείς δεν κατάλαβε τι έγινε. Μετά από τόσους μήνες, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού παρατήρησε ότι κάτι πηγαίνει λάθος στο τσιμέντο στην αυλή και έτσι κάλεσε την αστυνομία» υπογράμμισε.

Το σπίτι σε βίντεο που δημοσίευσε το gargalianoionline.gr: