Ούτε ένα ούτε δύο αλλά 75 εκρηκτικά… τάπερ εντόπισαν οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στη δεύτερη γιάφκα του Χριστόδουλου Ξηρού στο Λουτράκι. Οι άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν εισερχόμενοι σε ένα από τα δωμάτια της γιάφκας βρέθηκαν αντιμέτωποι με δεκάδες έτοιμες βόμβες.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι η γιάφκα αυτή ουσιαστικά ξετυλίγει το κουβάρι των κινήσεων του Ξηρού, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα που σχεδίαζε στις φυλακές Κορυδαλλού για την απελευθέρωση των κρατούμενων Πυρήνων της Φωτιάς. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο Ξηρός σχεδίαζε μετά την απελευθέρωσή τους και έχοντας δημιουργήσει μία νέα «17 Νοέμβρη» να εξαπολύσει μπαράζ τρομοκρατικών επιθέσεων .

Την ίδια ώρα από την Αντιτρομοκρατική αναφέρουν ότι είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός ακόμα μίας γιάφκας του Ξηρού, στην περιοχή της Αττικής κατά πάσα πιθανότητα, η οποία αναμένεται να δώσει εκ νέου στοιχεία για τον κύκλο αλλα και τα σχέδια του μέχρι πρότινος καταζητούμενου τρομοκράτη.

Μέχρι στιγμής, όλες οι πληροφορίες επιβεβαιώνουν ότι έχει εντοπιστεί DNA αλλά και δακτυλικά αποτυπώματα στη γιάφκα της Αναβύσσου.

Παράλληλα, οι αρχές βρίσκονται στο «κατόπι» της 22χρονης Αγγελικής, με τα στοιχεία της ταυτότητάς της να είναι γνωστά αφού πρόκειται για μια φοιτήτρια από το Αίγιο που σπούδαζε στην Κομοτηνή και από το φθινόπωρο έχουν χαθεί τα ίχνη της. Οι έρευνες των Αρχών ωστόσο επεκτείνονται και στον 30χρονο «Θεοχάρη» ο οποίος είχε νοικιάσει τη γιάφκα στην Ανάβυσσο για τον Ξηρό και ο οποίος όπως εκτιμάται από την Αντριτρομοκρατική είναι ένα άτομο που στο παρελθόν δεν έχει απασχολήσει τις Αρχές.