Μετρητά αλλά και χρυσά κοσμήματα είναι η λεία των διαρρηκτών που το τελευταίο διήμερο έχουν εξαπολύσει ένα μπαράζ διαρρήξεων στην Ηλεία. Πάνω από 2000 ευρώ σε χρήματα και απροσδιόριστης αξίας χρυσά κοσμήματα άρπαξαν από τρεις περιπτώσεις, σύμφωνα με το ilialive.gr ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αυτές οι διαρρήξεις είναι αυτές που ανακοινώθηκαν από τις αστυνομικές αρχές και εικάζεται πως έχουν γίνει ακόμα περισσότερες

Διάρρηξη στη Μανωλάδα

Ρολόγια και κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας έκλεψαν άγνωστοι δράστες που διέρρηξαν. Η ιδιοκτήτρια έλειψε για λίγη ώρα από το σπίτι της και οι διαρρήκτες μπήκαν από το παράθυρο της κουζίνας.

Διάρρηξη στην Αμαλιάδα

Χρυσά κοσμήματα αξίας 1000 ευρώ έκλεψε άγνωστος δράστης από διαμέρισμα τρίτου ορόφου στην Αμαλιάδα. Ο δράστης παραβίασε την πόρτα εισόδου με αιχμηρό αντικείμενο και έψαξε όλους τους χώρους. Βρήκε τα κοσμήματα, ενώ ακόμα έκλεψε και το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ. Παράλληλα προκάλεσε φθορές αξίας 200 ευρώ.

Διάρρηξη στα Καλύβια Ήλιδας

Μισή ώρα ήταν αρκετή για να κάνουν τη δουλειά τους οι διαρρήκτες σε σπίτι που παραβίασαν στα Καλύβια Ήλιδας. Οι δράστες «σήκωσαν» το χρηματικό ποσό των 1850 ευρώ, ένα ρολόι, μια κολόνια και χρυσά κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας.