Η δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο συνεχίζει να απασχολεί τα διεθνή Μέσα.

Σε χθεσινό της δημοσίευμα (05.07) η Sun αναφέρεται στην επιχείρηση μεταφοράς του 33χρονου πιλότου από την Αλόννησο στην Αθήνα, με αστυνομική πηγή να λέει στη βρετανική ταμπλόιντ για έναν «επικίνδυνο άνθρωπο».

«Η επιχείριση είχε σχεδιαστεί με κάθε λεπτομέρεια. Δεν θα παίρναμε κανένα ρίσκο. Η σχέση μας στηριζόταν στην εμπιστοσύνη και ξέραμε ότι πρόκειται για έναν επικίνδυνο άνθρωπο. Ήταν ικανός για όλα» είπε.

Αρχικά ο πιλότος μεταφέρθηκε από την Αλόννησο στη Σκιάθο με σκάφος και από εκεί με ελικόπτερο στην Αθήνα. Και αυτό γιατί η Αστυνομία φοβόταν μήπως ο Αναγνωστόπουλος έριχνε το ελικόπτερο μόλις καταλάβαινε ότι όλα είχαν τελειώσει.

Γλυκά Νερά: «Δεν έχω ξαναδεί καλύτερο ηθοποιό»

Ο Δημήτρης Άνθιμος ήταν ο καπετάνιος από τον οποίο ζητήθηκε από την Αστυνομία να συμβάλλει στη μυστική επιχείρηση.

«Η επιβίβαση ήταν με πάρα πολύ γρήγορους ρυθμούς. Μπήκε από δω πέρα μέσα στο σκάφος συνοδεία. Το τοποθέτησαν και τον έβαλαν εδώ πέρα σε αυτό το σημείο και έκατσε. Δεξιά και αριστερά του τον είχαν αστυνομικοί» είπε στο MEGA.

Σύμφωνα με τον καπετάνιο ο πιλότος ακόμη και την τελευταία στιγμή, ακόμη και λίγα λεπτά μετά το μνημόσυνο της 20χρονης, χαμογελούσε.

«Δεν έχω ξαναδεί καλύτερο ηθοποιό. Αυτός ο άνθρωπος κατά τη διάρκεια της μεταφοράς ήταν χαμογελαστός λες και πήγαινε κρουαζιέρα και δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αυτός ο άνθρωπος είχε σκοτώσει τη γυναίκα του και πριν από λίγο ήταν στο μνημόσυνό της» πρόσθεσε.