Ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτ, χαρακτήρισε δειλό τον δολοφόνο της κόρης του και όπως τόνισε η δικαιοσύνη θα αποδοθεί όταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος καταδικασθεί σε ισόβια.

«Το κορίτσι είναι καλά και είναι χαρούμενο. Είναι με τη γιαγιά της και είναι χαρούμενη. Όλοι την αγαπούν εδώ. Είναι με την Σούζαν, την κάνει μικρές βόλτες. Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να φροντίσω την εγγονή μου και να μεγαλώσει έτσι ώστε να μοιάζει στη μητέρα της», ανέφερε για τη μικρή, που έχασε τη μητέρα της της νύχτα του αποτρόπαιου εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, μιλώντας στην εκπομπή Live News του Mega. Πρόσθεσε, δε, πως η εγγονή του είναι «ακριβώς ίδια με την μητέρα της. Θα είναι μια πανέμορφη κυρία μόλις μεγαλώσει».

Κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση για τα κίνητρα του δράστη, όπως και για τις σχετικές αναφορές του βρετανικού Τύπου, επεσήμανε: «Φοβάμαι ότι δεν μπορώ να συζητήσω για τα κίνητρά του. Νομίζω ότι η δικαιοσύνη θα αποδοθεί όταν ο δολοφόνος της καταδικαστεί σε ισόβια. Αυτό νομίζω».

Σημείωσε, επίσης, τα εξής: «Η κόρη μου ήταν ένα πολύ έξυπνο κορίτσι και πολύ ειλικρινής. Δεν θα συμπαραστεκόταν σε τίποτα παράνομο. Εάν μάθαινε κάτι θα το είχε αναφέρει. Και νομίζω ότι ίσως αυτό σκόπευε να κάνει».

«Δυστυχώς», όμως, η Καρολάιν «δολοφονήθηκε ενώ κοιμόταν», δήλωσε. «Αυτό που το κάνει χειρότερο, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι (σ.σ. ο δολοφόνος) ήταν τόσο δειλός. Τη σκότωσε ενώ κοιμόταν. Σκότωσε ένα άτομο και νωρίτερα είχε βγάλει τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας, άρα ήξερε τι θα κάνει. Και περίμενε δύο ώρες μέχρι να κοιμηθεί και μετά τη σκότωσε», κατέληξε ο τραγικός πατέρας.