Για την υπόθεση που συνεχίζει να συνταράσσει την ελληνική κοινωνία μίλησε στο Νewsbeast η Σταματία Μάρκου, συνήγορος της Ελένης Μυλωνοπούλου (η σύμβουλος ψυχικής υγείας που επισκέπτονταν η Καρολάιν και ο Μπάμπης).

«Το έγκλημα αυτό θα γράψει ιστορία- πολλά από τα σημεία του δεν έχουν προηγούμενο» λέει με βεβαιότητα στο Newsbeast η δικηγόρος Σταματία Μάρκου εκφράζοντας και η ίδια την έκπληξή της για το έγκλημα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο από την πρώτη στιγμή που είδε το φως της δημοσιότητας.

Εκτός από τις πολλές προεκτάσεις του εγκλήματος σε όλα τα επίπεδα –από την ίδια τη σχέση του ζευγαριού που ξεκίνησε ως ένας δυνατός νεανικός έρωτας και κατέληξε όπως φαίνεται, στον εφιάλτη της Καρολάιν, μέχρι το «θέατρο» των 37 ημερών που άφησε άναυδο το κοινό- η κα Μάρκου σημειώνει πως η υπόθεση έχει ακόμα πολύ…ζουμί με αποκαλύψεις και ανατροπές που θα δουν τη δημοσιότητα το αμέσως επόμενο διάστημα, αλλά για την ώρα δεν μπορούν και δεν πρέπει να ειπωθούν.

H σύμβουλος ψυχικής υγείας που επισκέπτονταν η Καρολάιν και ο Μπάμπης, Ελένη Μυλωνοπούλου

Άλλωστε, υπενθυμίζεται ότι οι «λανθασμένες πληροφορίες» περί ευτυχισμένου ζευγαριού από την πλευρά της κα Μυλωνοπούλου, πριν ο δράστης ομολογήσει το έγκλημά του, έγιναν με τις υποδείξεις των Αρχών και με στόχο να μη διαταραχθεί η έρευνα που κάποια στιγμή στράφηκε προς τον καθ’ ομολογία δολοφόνο.

Η κα. Μάρκου έχει ήδη αποκαλύψει πως η Καρολάιν εκμυστηρεύτηκε στην κα. Μυλωνοπούλου, ότι η σχέση της με τον σύζυγό της είχε φτάσει προ πολλού σε τέλμα και ότι η ίδια φοβόταν πάρα πολύ τον Αναγνωστόπουλο.

Μάλιστα, το θύμα ζητούσε συμβουλές πώς να διαχειριστεί το πρόβλημα που αντιμετώπιζε σε καθημερινό επίπεδο.

Ο φόβος για τη συνέχεια των εξελίξεων ήταν ένα συναίσθημα που σύμφωνα με την κα Μάρκου, ένιωθε έντονα μέχρι την αποκάλυψη της αλήθειας και η κα. Μυλωνοπούλου από τη στιγμή που κατέθεσε το τι πραγματικά συνέβαινε στη σχέση του ζευγαριού. 

«Φοβόταν και η ίδια η κα Μυλωνοπούλου κατά την διάρκεια των καταθέσεων της. Η υπόθεση είναι άλλωστε τόσο σοκαριστική» καταλήγει η κα Μάρκου.