Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο 33χρονος πιλότος για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν. Αποχωρώντας από τα δικαστήρια ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ανέφερε «ζήτω μια μεγάλη συγγνώμη».

Με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος. Ο νεαρός πιλότος κατά τη διάρκεια της πολύωρης απολογίας του δέχτηκε «βροχή» ερωτήσεων από ανακριτή και εισαγγελέα για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το μοιραίο βράδυ στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε συγγνώμη για το κακό που έκανε και έδωσε τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα μιλώντας με λεπτομέρειες για τη σχέση του με την άτυχη Καρολάιν και τη ζωή τους.

Ο 33χρονος φέρεται να επέμεινε πως δεν είχε προμελετήσει το έγκλημα δίνοντας έμφαση στον ισχυρισμό του ότι δεν είχε κίνητρο.

Γλυκά Νερά: Τι είπε στην απολογία του ο δολοφόνος της Καρολάιν

«Δεν υπήρχε κίνητρο, δεν υπήρχε προσχεδιασμός, δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο». Αυτός είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο άξονας στον οποίο κινήθηκε ο κατηγορούμενος. Μάλιστα, φέρεται, μέσω του συνηγόρου του, να κατέθεσε δυο αιτήματα σε μια προσπάθεια να «πλήξει» τα στοιχεία του κατηγορητηρίου .

Ο δολοφόνος της Καρολάιν σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε την διενέργεια πραγματογνωμοσύνης σχετικά με την κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα sim.

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίζεται ότι κατέστρεψε την κάρτα μνήμης μετά το έγκλημα ενώ σύμφωνα με τις αρχές η τελευταία καταγραφή έγινε περίπου τρεις ώρα νωρίτερα.

Το δεύτερο αίτημα αφορά στην κλήση μαρτύρων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού προκειμένου να δώσουν την πλήρη εικόνα για την σχέση μεταξύ τους.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι όλα έγιναν σε μία στιγμή λόγω της έντασης που είχε προηγηθεί το μοιραίο βράδυ.

Ο 33χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, επανέλαβε ότι ανέβηκε από το ισόγειο του σπιτιού στη σοφίτα προκειμένου να πείσει την άτυχη Καρολάιν να κοιμηθεί με το παιδί τους. Φέρεται να έκανε λόγο για μια φορτισμένη κουβέντα και ενώ στη συνέχεια την αγκάλιασε έγειρε δίπλα της και τότε συνέβη ότι συνέβη.

Στις φυλακές του Κορυδαλλού ο δολοφόνος της Καρολάιν

Στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού οδηγείται ο 33χρονος πιλότος μετά την πολύωρη απολογία του για την δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν. Ο πιλότος θα κρατηθεί σε ειδικές συνθήκες για λόγους ασφαλείας.

Ο συνήγορος του κατηγορούμενου Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης υποστήριξε ότι δόθηκαν από τον εντολέα του οι απαραίτητες διευκρινήσεις.

«Ο κατηγορούμενος δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις. Δεν άλλαξε τους ισχυρισμούς του σε σχέση με την προανακριτική του κατάθεση, ενώ υπάρχουν και άλλα στοιχεία που τέθηκαν υπόψην μας» δήλωσε ο δικηγόρος και μετέφερε τη «συγγνώμη του κατηγορούμενου».

Όπως είπε, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, κατέληξε στην απολογία του: «μακάρι να μπορούσα το χρόνο πίσω αλλά δυστυχώς δεν γυρνάει» και σημείωσε ότι «ζήτησε την τιμωρία του και υποστήριξε ότι σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει συνεργός»

«Ο κατηγορούμενος έδωσε τη δική του οπτική για τα όσα συνέβησαν. Για όσα έκανε γνώμονας ήταν το παιδί του. Θέλει να δώσει την αρωγή του για την επιμέλεια του παιδιού και από τις δύο οικογένειες» κατέληξε ο δικηγόρος του καθ΄ ομολογία δολοφόνου της Καρολάιν.