Στη έκτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού οδηγείται ο 33χρονος πιλότος μετά την πολύωρη απολογία του για την δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν. Ο πιλότος θα κρατηθεί σε ειδικές συνθήκες για λόγους ασφαλείας.

Ο συνήγορος του κατηγορούμενου Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης υποστήριξε ότι δόθηκαν από τον εντολέα του οι απαραίτητες διευκρινήσεις.

«Ο κατηγορούμενος δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις. Δεν άλλαξε τους ισχυρισμούς του σε σχέση με την προανακριτική του κατάθεση, ενώ υπάρχουν και άλλα στοιχεία που τέθηκαν υπόψην μας» δήλωσε ο δικηγόρος και μετέφερε τη «συγγνώμη του κατηγορούμενου».

Όπως είπε, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, κατέληξε στην απολογία του: «μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω αλλά δυστυχώς δεν γυρνάει» και σημείωσε ότι «ζήτησε την τιμωρία του και υποστήριξε ότι σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει συνεργός»

«Ο κατηγορούμενος έδωσε τη δική του οπτική για τα όσα συνέβησαν. Για όσα έκανε γνώμονας ήταν το παιδί του. Θέλει να δώσει την αρωγή του για την επιμέλεια του παιδιού και από τις δύο οικογένειες» κατέληξε ο δικηγόρος του καθ΄ ομολογία δολοφόνου της Καρολάιν.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.