Το σκίτσο του «ληστή» που υποτίθεται είχε εισβάλλει στο σπίτι στα Γλυκά Νερά, μαζί με άλλα δύο άτομα, είχε δημιουργήσει η αστυνομία, ακολουθώντας τις περιγραφές του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της 20χρονης Καρολάιν.

Ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πριν ομολογήσει το έγκλημα, είχε καταθέσει πως τρεις ληστές εισέβαλαν στο σπίτι και σκότωσαν τη σύζυγό του, ενώ συνεργαζόταν με την αστυνομία επί 37 ημέρες, προκειμένου να βρεθούν οι «δράστες» της υποτιθέμενης ληστείας και ο «δολοφόνος» της Καρολάιν.

Ο 33χρονος είχε πει στους αστυνομικούς ότι είχε δει τα χαρακτηριστικά ενός εκ των τριών δραστών, του υποτιθέμενου δολοφόνου, καθώς του είχε πέσει η μπαλακλάβα που που κάλυπτε το πρόσωπό του.

Σύμφωνα με τις τότε περιγραφές του ο «δράστης» ήταν περίπου 30 ετών, μελαμψός, 1,72 ύψος και με περιττά κιλά, ενώ περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά προσώπου, το χρώμα ματιών και μαλλιών του. Με βάση τις περιγραφές αυτές, οι αστυνομικοί δημιούργησαν το παρακάτω σκίτσο, που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή TLive στον Alpha.