Τέλος στο θρίλερ της υπόθεσης του φρικτού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά δόθηκε το βράδυ της Πέμπτης (17/6). Ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν ομολόγησε το φόνο της 20χρονης και συνελήφθη.

Η ανατροπή στην υπόθεση ξεκίνησε μετά τα νέα στοιχεία που είχε η αστυνομία στα χέρια της και οδήγησαν τις Αρχές να φέρουν εσπευσμένα στην Αθήνα τον 32χρονο πιλότο, αμέσως μόλις τελείωσε το μνημόσυνο της Καρολάιν στην Αλόννησο.

Για περίπου 6 ώρες ο 32χρονος έδινε εξηγήσεις στους ανθρώπους του τμήματος Ανθρωποκτονιών για τη δολοφονία της Καρολάιν, όμως οι απαντήσεις του δεν έπειθαν τους αστυνομικούς οι οποίοι εντόπιζαν πολλά κενά στην απολογία του.

Τελικά λίγο πριν τις 21:30 ο σύζυγος της Καρολάιν ομολόγησε το έγκλημα και αφού συνελήφθη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς για ποιο λόγο έκανε τη δολοφονία, απάντησε πως είχε συχνούς καβγάδες με την Καρολάιν και ότι η 20χρονη του είχε πει πως θα πάρει το παιδί και θα τον εγκαταλείψει.

Όσο για τον λόγο που έπαιζε θέατρο όλο αυτό το διάστημα, ο 32χρονος είπε πως το έκανε λόγω του παιδιού.

Ομολόγησε τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά ο σύζυγος της Καρολάιν: Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σε επίσημη ανακοίνωση μέσω του λογαριασμού της στο Twitter προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά μετά την ομολογία του συζύγου της ότι ήταν εκείνος που προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη.

«Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 20χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα την 11η Μαΐου 2021 στα Γλυκά Νερά. Δράστης είναι ο 33χρονος σύζυγός της, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του», αναφέρει η ανακοίνωση.