Ξεκίνησε η απολογία του 33χρονου πιλότου που πριν λίγες μέρες ομολόγησε ότι σκότωσε την 20χρονο σύζυγό του Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Νωρίτερα ο ανακριτής είχε μελετήσει το πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε στον δικαστικό λειτουργό, μέσω του συνηγόρου του . Η απολογία αναμένεται πολύωρη καθώς εκτιμάται ότι ο 33χρονος πιλότος θα δεχτεί «βροχή» ερωτήσεων από τον 12ο ανακριτή αλλά και τον αρμόδιο εισαγγελέα.

Νωρίτερα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έφτασε στα δικαστήρια εν μέσω αποδοκιμασιών. Ο άνδρας έφτασε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και την ώρα που έμπαινε στον ανακριτή κάποιοι του φώναξαν «δολοφόνε να σαπίσεις στη φυλακή», με τον πιλότο να παραμένει απαθής.

Γλυκά Νερά: Η Εισαγγελία Ανηλίκων αποφασίζει άμεσα για τη μικρή Λυδία

Άμεσα θα υπάρξει απόφαση για το μέλλον του παιδιού της Καρολάιν, της μόλις 11 μηνών Λυδίας.

Από την Εισαγγελία έχουν, ήδη, διαβιβαστεί οι απαραίτητες παραγγελίες στους αρμόδιους κοινωνικούς λειτουργούς προκειμένου να έρθουν σε επαφή τόσο με την οικογένεια της άτυχης Καρολάιν όσο και με αυτή του 33χρονου πιλότου και στη συνέχεια να συντάξουν τις εκθέσεις τους, οι οποίες θα αποτελέσουν τη βάση των δεδομένων για την κρίσιμη απόφαση της προσωρινής επιμέλειας της ενός έτους Λυδίας.

Πάντως, οι δικηγόροι και των δυο πλευρών, έχουν κάνει γνωστό ότι υπάρχει συνεννόηση μεταξύ των δύο οικογενειών. Από την πλευρά της Εισαγγελίας αναμένεται να γίνουν όλες οι διαδικασίες σε σύντομο χρονικό διάστημα και με γνώμονα το συμφέρον του παιδιού.