Τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail επέλεξε ο πατέρας της 20χρονης Καρολάιν για να μιλήσει για πρώτη φορά μετά τον φριχτό θάνατο του παιδιού του από τον ίδιο τον σύζυγό της.

Έχουν περάσει περισσότερες από 40 ημέρες από τη νύχτα εκείνη που η άτυχη Καρολάιν δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά και οι γονείς της Σούζαν και Ντέιβιντ Κράουτς ζουν τον απόλυτο εφιάλτη.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα πρώτα λόγια του πατέρα της Καρολάιν

«Και εγώ και η Σούζαν θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας για να διασφαλίσουμε ότι η δικαιοσύνη θα αποδοθεί και ότι η μικρή της κόρη, η Λυδία, θα μεγαλώσει με τα πλεονεκτήματα που μπορούμε να της δώσουμε, αλλά και ότι η μνήμη της μητέρας της θα ζει για πάντα», δήλωσε ο πατέρας της Καρολάιν.

Στα πρώτα τους λόγια από τον θάνατο της κόρης τους, ο Ντέιβιντ και η Σούζαν μίλησαν για την περηφάνιά τους για τη νεαρή μητέρα, η οποία «με τόσο σκληρό τρόπο έφυγε στο ξεκίνημα αυτού που αναμενόταν να είναι μια υπέροχη ζωή».

Προσπαθώντας να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί, οι γονείς δεν αντέχουν να μιλήσουν για τα γεγονότα της 11ης Μαΐου. Θα είναι πάντα όμως περήφανοι για την κόρη τους και μίλησαν στην Daily Mail για τη ζωή της στην Αλόννησο, όπου μετακόμισαν όταν η Καρολάιν ήταν 22 μηνών.

Ο 78χρονος Ντέιβιντ, ο οποίος έχει γεννηθεί στο Λίβερπουλ, δήλωσε: «Η Καρολάιν γεννήθηκε σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα στις 12 Ιουλίου 2001, αλλά έχει βρετανική υπηκοότητα. Ήρθε για πρώτη φορά στο νησί με τη μητέρα της ως νεογέννητη για να γνωρίσει τους μελλοντικούς της φίλους και μετά μετακομίσαμε στο νησί μόνιμα με τη Σούζαν τον Μάιο του 2003».

Ο Ντέιβιντ γνώρισε τη σύζυγό του, η οποία έχει καταγωγή από τις Φιλιππίνες, στην Αθήνα, όταν εκείνος εργαζόταν στην ελληνική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με τον πατέρα, η Καρολάιν «ήταν προσκοπίνα και συμμετείχε σε εκδηλώσεις με παραδοσιακούς χορούς. Σε σχετικά νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με το καγιάκ και γρήγορα έγινε σαν βετεράνος στη θάλασσα». Ο ίδιος μίλησε και για την αγάπη της για την υποκριτική, καθώς συμμετείχε με φίλους σε διάφορα δημοφιλή έργα.

«Και εγώ και η Σούζαν ήμασταν πολύ περήφανοι όταν εξασφάλισε μια θέση στο πανεπιστήμιο του Πειραιά για να σπουδάσει Στατιστική, παρόλο που λυπηθήκαμε που την είδαμε να φεύγει από το σπίτι», συνέχισε ακόμη.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς μίλησε και για τις αθλητικές επιδόσεις της κόρης του. «Από το κολύμπι σε πολύ μικρή ηλικία, συνέχισε με τις καταδύσεις – η μόνη της απογοήτευση ήταν ότι δεν μπορούσε να πάρει το σχετικό δίπλωμα γιατί ήταν κάτω των 18 εκείνη την εποχή.

Έτρεχε αγώνες των 10 χιλιομέτρων εδώ στο νησί και μπορούσε να νικήσει πολλά αγόρια της ηλικίας της».

Η Καρολάιν αγαπούσε και τα ταξίδια, επιδιώκοντας περιπέτειες για να ανακαλύψει την Ευρώπη όταν ήταν μικρότερη. Παράλληλα, «μαζί με τα Ελληνικά, μιλούσε άψογα Αγγλικά και γνώριζε πολύ καλά Γαλλικά και Tagalog, τη γλώσσα της μητέρας της».

Η Καρολάιν και ο σύζυγός της παντρεύτηκαν στην Πορτογαλία το 2018, όταν ήταν ακόμη έφηβη και εκείνος ήταν ένας πετυχημένος πιλότος ελικοπτέρων, αναφέρει το δημοσίευμα. Ζούσαν μια φαινομενικά τέλεια ζωή στα Γλυκά Νερά, μέχρι που όλα κατέρρευσαν στις 11 Μαΐου με το φριχτό έγκλημα.