Έφτασε πριν λίγο στη ΓΑΔΑ ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν, που βρήκε φριχτό θάνατο μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από την Αλόννησο στην Αθήνα για να καταθέσει εκ νέου, καθώς οι Αρχές έχουν νέα στοιχεία στη διάθεσή τους. Όπως προκύπτει από αστυνομικές πηγές ερευνάται το καταγραφικό από τις κάμερες του σπιτιού, με την Αστυνομία να ψάχνει να βρει πότε και πώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης. Νέα στοιχεία έχουν προκύψει και για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη, η υπόθεση βρίσκεται πολύ κοντά στην εξιχνίαση της και αναμένονται εξελίξεις άμεσα και εκπλήξεις. Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ έκανε λόγο και για συλλήψεις. «Αυτή η υπόθεση θα έχει εκπλήξεις. Νομίζω ότι αυτό που έκανε η Aστυνομία, είναι κάτι που έχει σημασία γιατί θα μπορέσει να ρίξει περισσότερο φως μια νέα κατάθεση ενδεχομένως του συζύγου της άτυχης Καρολάιν», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Γλυκά Νερά: Θέμα χρόνου η εξιχνίαση της φονικής ληστείας – Όλο το χρονικό

Πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης της ληστείας μετά φόνου της 20χρονης Καρολάιν δίπλα στο μωρό της, στις 11 Μαϊου, στα Γλυκά Νερά, βρίσκεται η ΕΛΑΣ.

Όπως αναφέρουν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές, ο πιλότος θα πρέπει να δώσει ακόμη μία κατάθεση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών για κάποια νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών πήγαν το πρωί στην Αλόννησο, όπου τελέστηκε το μνημόσυνο της άτυχης κοπέλας και είπαν στον 32χρονο πιλότο ότι θα πρέπει να τον μεταφέρουν στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει εκ νέου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κλήθηκε να καταθέσει για την υπόθεση ακόμη ένα άτομο του περιβάλλοντος του ζευγαριού.

Σημειώνεται ότι, όπως έχει πει ο 32χρονος πιλότος στους αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση, οι δράστες παρέμειναν για πολλή ώρα μέσα στο σπίτι τα ξημερώματα της 11ης Μαϊου. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, όμως, δεν άφησαν κάποιο ίχνος ούτε πήραν τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού.

Δείτε τις φωτογραφίες του Newsbeast

Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος