Βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο διακρίνεται ο δράστης να φεύγει από τον τόπο του εγκλήματος, αφού πυροβόλησε την 64χρονη εν διαστάσει συζυγό του έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα κατέγραψε κάμερα γειτονικού σπιτιού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας ακούγονται τρεις πυροβολισμοί και στη συνέχεια διακρίνεται ο δράστης να φεύγει από το σημείο του εγκλήματος, αφήνοντας τη γυναίκα αιμόφυρτη στο πεζοδρόμιο.

Υπενθυμίζεται πως την 64χρονη εντοπίσαν διερχόμενοι πολίτες, στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους, όπου βρίσκεται το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα, ενώ είχε δεχθεί πυροβολισμούς στον λαιμό και στον ώμο. Η άτυχη γυναίκα κατέληξε λίγο αργότερα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τη δολοφονία ομολόγησε σήμερα το απόγευμα ο εν διαστάσει σύζυγός της, 74 ετών, ο οποίος παρουσιάστηκε στην υποδιεύθυνση Δυτικής Αττικής, παραδέχθηκε ότι πυροβόλησε τη γυναίκα επειδή είχαν οικονομικές διαφορές. Ο άνδρας παρέδωσε επίσης το όπλο του εγλήματος μαζί με έναν γεμιστήρα και τρία φυσίγγια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον άνδρα κατά την κατάθεσή του να περιγράψει πώς έγινε το έγκλημα, εκείνος είπε ότι ήταν θολωμένος εξαιτίας αυτών των οικονομικών διαφορών, περίμενε την εν διαστάσει σύζυγό του έξω από το σπίτι της και μόλις την είδε, την πυροβόλησε.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα ενώ θα οδηγηθεί σε εισαγγελέα.

«Ακούσαμε ένα μπαμ, σαν να είναι βεγγαλικά. Βγήκα έξω και μου είπαν μια γυναίκα έπεσε κάτω. Ήταν μια γυναίκα μέσα στα αίματα», ανέφερε μια κάτοικος της περιοχής.