Με πάνω από δέκα σφαίρες «γάζωσαν» τον 39χρονο πυγμάχο Τάσο Μπερδέση σήμερα το πρωί στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου στη Βάρη, εκτέλεση που η αστυνομία αποδίδει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν 14 κάλυκες, ενώ ο 39χρονος έχει τραύματα σε όλο του σώμα όπως και στο κεφάλι, με τη νεκροψία να αναμένεται αύριο.

Οι άνδρες του Ανθρωποκτονιών, όπως αναφέρει το κανάλι, προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία από κάμερες ασφαλείας, κυρίως από κεντρικά σημεία, όπως η Βάρης Κορωπίου, στην οποία καταλήγει η οδός Ανδρέα Παπανδρέου, ώστε να δουν μήπως εντοπίσουν το τζιπ των εκτελεστών αλλά και για να χαρτογραφήσουν τη διαδρομή τους.

Δολοφονία στη Βάρη: Πώς έγινε η εκτέλεση του πυγμάχου

Η εκτέλεση έγινε στις 9 παρά τέταρτο το πρωί, με τους δράστες να πλησιάζουν το θύμα μέσα σε ένα τζιπ και να τον πυροβολούν, σύμφωνα με πληροφορίες, στο πάνω μέρος του σώματος. Η ΕΛΑΣ, μάλιστα εξετάζει, αν το όπλο που χρησιμοποιήθηκε είναι καλάσνικοφ.

Το θύμα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, από το 2008 είχε απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις εκβιασμών κυρίως στην περιοχή της Πάτρας, για τις οποίες είχε αρνηθεί κάθε εμπλοκή. Παράλληλα το όνομά του είχε εμπλακεί και σε υποθέσεις εκβιασμών σε βαλκανική χώρα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε κάνει έναν χρόνο φυλακή.

Σημειώνεται ότι ο 39χρονος είχε λάβει μέρος –και αναδείχθηκε νικητής– πριν από λίγα χρόνια σε γνωστό ριάλιτι επιβίωσης Survival Secret.