Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές μετά την εξαφάνιση 15χρονης από το Αιγάλεω, με την οικογένειά της να βρίσκεται σε απόγνωση.

Η 15χρονη Ασημίνα τελευταία φορά εθεάθη να κινείται στην περιοχή του Αιγάλεω τη Δευτέρα 10 Μαΐου, ενώ μυστήριο αποτελεί το γεγονός ότι το κινητό της τηλέφωνο βρέθηκε πεταμένο στα σκουπίδια, σύμφωνα με το Mega.

Ο πρόεδρος του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος έκανε έκκληση τόσο στην ίδια όσο και όσους γνωρίζουν να δώσουν πληροφορίες, καθώς υπάρχουν υπόνοιες ότι ενδεχομένως η κοπέλα να έχει εγκλωβιστεί από ενήλικες σε κάποιο χώρο όπου δεν είναι εύκολο να εντοπιστεί.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» δημοσιοποίησε τα στοιχεία της ανήλικης μετά από αίτημα της οικογένειας. Η Ασημίνα Π. έχει ύψος 1,61 μ., κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο τζίν παντελόνι, κόκκινη μπλούζα, μαύρο μπουφάν, λευκά-ροζ αθλητικά παπούτσια και κρατούσε μαύρη τσάντα πλάτης.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.