Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από τις αστυνομικές αρχές του Βόλου η έρευνα για τον εντοπισμό στοιχείων που θα οδηγήσουν ακόμα και στη σύλληψη ενός 30χρονου άνδρα, ο οποίος καταγγέλθηκε από γονείς για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων αγοριών.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το TheNewspaper.gr ο νεαρός άνδρας φέρεται να έστελνε άσεμνο υλικό με γυμνές του φωτογραφίες σε παιδιά που προπονούνταν σε ακαδημία ποδοσφαίρου της ευρύτερης περιοχής του Βόλου, ενώ εργαζόταν σε αυτή ως φροντιστής.

Όπως αναφέρει πάντα το τοπικό site ένας γονέας εντόπισε στο κινητό του παιδιού του φωτογραφίες και έτσι άρχισε να ξετυλίγεται η ιστορία. Ο νεαρός άνδρας έπαψε να εργάζεται στην Ακαδημία, ενώ οι αστυνομικοί έχουν ήδη κάνει έρευνα και στο σπίτι του.

Άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου συλλέγουν κάθε χρήσιμο στοιχείο για να «δέσουν την υπόθεση», αφού ο άνδρας φέρεται να έστελνε φωτογραφίες με τα γεννητικά του όργανα σε περισσότερα από δύο παιδιά, ενώ κάποιοι γονείς ενδέχεται να μην έχουν ιδέα για το τι γινόταν στα κινητά τηλέφωνα των ανήλικων παιδιών τους.

(Φωτογραφία αρχείου)