Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε οπτικό υλικό που είδε το φως της δημοσιότητας με συνωστισμό ατόμων στην ταράτσα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για να διαπιστωθεί εάν επρόκειτο για «κορονοπάρτι» εργαζομένων του νοσοκομείου ανήμερα της Τσικνοπέμπτης. Το αδίκημα που ερευνάται είναι αυτό της παραβίασης των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Για την ίδια υπόθεση, η διοίκηση του νοσοκομείου ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε ήδη εσωτερική έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε η συνάθροιση και να προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος.

Όπως επισημαίνει σε σχετικό του ρεπορτάζ το grtimes.gr εικόνα από τον συνωστισμό στο ΑΧΕΠΑ προβλήθηκε στη δημοτική τηλεόραση της Θεσσαλονίκης TV100. Σε αυτή φαίνονται 15 περίπου άτομα τα οποία φέρονται να είναι εργαζόμενοι του νοσοκομείου να κάθονται σε εξωτερικό χώρο του ΑΧΕΠΑ την Τσικνοπέμπτη.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε το grtimes.gr

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.