Ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε ανακοίνωση το πρωί της Δευτέρας στην οποία «φωτογράφιζε» την Κατερίνα Καινούργιου και στην οποία απειλούσε με μηνύσεις.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως: «Την ίδια ιδιαίτερη μεταχείριση επιφυλάσσω και στην «επαγγελματία κυρία» της Μυκόνου, παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής στο Open TV, γιατί θα πρέπει να καταλάβει ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζει την προσωπική και επαγγελματική της ζωή δεν της επιτρέπει να κάνει κρίσεις και να παρουσιάζει ένα νομικό θέμα με τέτοιο παράνομο και προκατειλημμένο τρόπο, όταν η παιδεία και η εν γένει προσωπικότητά της δεν είναι επαρκείς για να προσεγγίζει τέτοιου είδους θέματα».

Η παρουσιάστρια του Open, η οποία «αναγνώρισε» τον εαυτό της στη δήλωση αυτή του Αλέξη Κούγια, αναφέρθηκε στον «αέρα» της εκπομπής που παρουσιάζει, στο συγκεκριμένο θέμα και έστειλε «μήνυμα» στον ποινικολόγο.

Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Έχω σοκαριστεί, ποιος νομίζει ότι είναι; Θα πει για το πώς χειρίζομαι την προσωπική μου ζωή; Για να θυμηθούμε πώς έχει χειριστεί στο παρελθόν ο κύριος Κούγιας την προσωπική του ζωή. Δεν σας φοβόμαστε κύριε Κούγια. Και για το ήθος μερικών ανθρώπων, που μας θίγεται τώρα μέσα στην ανακοίνωσή σας, επιφυλασσόμαστε κι εμείς, δεν είστε ο μόνος καλός ποινικολόγος που υπάρχει».

Τώρα, ο Αλέξης Κούγιας επανήλθε με νέα προσωπική του δήλωση στην οποία διευκρινίζει πως δεν αναφερόταν στην Κατερίνα Καινούργιου αλλά σε άλλη παρουσιάστρια του Open.

Στην προσωπική δήλωση του προς την Κατερίνα Καινούργιου, ο Αλέξης Κούγιας γράφει χαρακτηριστικά: «Ειλικρινά και χωρίς καμία αίσθηση χιούμορ ή ειρωνείας, δεν αναφερόμουν σ’ εσάς στο δελτίο τύπου που εξέδωσα. Σε άλλη κυρία – παρουσιάστρια αναφερόμουν. Εάν αναγνωρίσατε τον εαυτό σας, λυπάμαι πολύ».

TAGS