Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται δύο άτομα για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς (οδηγός και συνοδηγός) ηλικίας 21 και 28 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης για παράνομη μεταφορά – προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, αντίσταση, απείθεια και πλαστογραφία, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός δεν είχε άδεια οδήγησης.

Χθες το απόγευμα εντοπίστηκε όχημα να κινείται στην Εγνατία Οδό, ο οδηγός του οποίου δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών στο ύψος του κόμβου Κερδυλλίων και προκειμένου να αποφύγει επικείμενο έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες, χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός.

Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν να διαφύγουν και τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλαν οδηγός και συνοδηγός του οχήματος, συνελήφθησαν.

Διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν επτά άτομα χωρίς άδεια παραμονής στη χώρα μας, με τρεις εξ’ αυτών να εντοπίζονται στο πορτ μπαγκάζ.

Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι το όχημα, ένα Porsche Cayenne, του οποίου το ιδιοκτησιακό καθεστώς ερευνάται, έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας αναφέρει το thestival.gr.