Την γραμμή της άρνησης ακολούθησε και στην συμπληρωματική του απολογία ο 47χρονος «ψευτογιατρός» ο οποίος αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες, μετά από καταγγελίες συγγενών ασθενών τους οποίους φέρεται ότι εξαπάτησε με αποτέλεσμα σε κάποιες περιπτώσεις το θάνατό τους.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος από το καλοκαίρι, πέρασε και πάλι το κατώφλι του ανακριτή για να δώσει εξηγήσεις μετά τα νέα στοιχεία που προέκυψαν σε βάρος του και φέρονται να τον εμπλέκουν στους θανάτους συνολικά 12 ανθρώπων και σε απόπειρα ανθρωποκτονίας άλλων 14.

Ο κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια της απολογίας του, σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχτηκε πως παρίστανε τον γιατρό αρνούμενος, ωστόσο, κατηγορηματικά ότι ευθύνεται για το θάνατο ασθενών. «Ήταν καρκινοπαθείς στο τελικό στάδιο. Ήθελα να τους βοηθήσω για να μην υποφέρουν» εμφανίζεται να είπε ο 47χρονος στον ανακριτή. Όταν δε ο κατηγορούμενος κλήθηκε να απαντήσει αν είχε συνεργούς, καθώς ήδη έχουν κληθεί σε εξηγήσεις τουλάχιστον 15 νέα πρόσωπα, ο ίδιος το αρνήθηκε.

«Δεν είχα συνεργούς. Οι συγκατηγορούμενοί μου πίστευαν ότι ήμουν γιατρός. Τους παραπλάνησα. Είναι αθώοι» φέρεται να ισχυρίστηκε επιμένοντας πως δεν υπάρχουν άλλα πρόσωπα που να εμπλέκονται στην υπόθεση. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση συμπλήρωσε στη λίστα των κατηγορουμένων με περίπου 15 πρόσωπα στα οποία, σύμφωνα με την κατηγορία, αποδίδεται ρόλος συνεργού.

Μεταξύ των κατηγορουμένων είναι μέλη διοικητικών συμβουλίων ιδιωτικών κλινικών, μοναχοί, γιατροί, αλλά και ένας πρώην υπουργός και βουλευτής, γιατρός στο επάγγελμα.