Σε αιμορραγία από θραύσματα γυαλιών αποδίδεται τελικά ο θάνατος 86χρονης και όχι από σκάγια κυνηγετικού όπλου, όπως αρχικά είχε διαφανεί από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών και την πρώτη εκτίμηση των Αρχών.

Όπως αναφέρει το patrastimes.gr, η εξέλιξη αυτή, προκύπτει από τη νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε χθες από ιατροδικαστή Πατρών.

Η ιατροδικαστής ανέφερε: «Μετά το πέρας της νεκροτομικής διερεύνησης προέκυψε ότι τα τραύματα τα οποία παρατηρήθηκαν στο σώμα της γυναίκας, στα χέρια, στο θώρακα και στην κοιλιά, οφείλονται σε εισχώρηση θραυσμάτων γυαλιών. Εάν δεν διευκρινιστεί το τι προκάλεσε αυτά τα τραύματα δεν μπορούμε να αποδώσουμε με ασφάλεια τις συνθήκες και τη φύση του περιστατικού».

Να σημειωθεί πως χθες έγινε και δεύτερη αυτοψία από τις αστυνομικές Αρχές η οποία αναιρεί τα πρώτα στοιχεία που ανέφεραν πως η γυναίκα πυροβολήθηκε από το παράθυρο, κάτι που εκφράστηκε ακριβώς επειδή βρέθηκε τρύπα στο τζάμι.
Η αυτοψία πάντως που έγινε χθες αναφέρει πως δεν βρέθηκαν πουθενά σκάγια από όπλο στον τόπο του εγκλήματος και έτσι πλέον οι έρευνες στρέφονται προς άλλες κατευθύνσεις.

Η 86χρονη από την Πάτρα βρέθηκε νεκρή μέσα στην κουζίνα του εξοχικού σπιτιού της στον Ψαθόπυργο Αχαΐας.