Τηλεφώνημα για βόμβα στο Εφετείο έγινε στις 8:48 στα γραφεία του zougla.gr. Άγνωστος προειδοποίησε για την ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού στην οδό Λουκάρεως.

Ο άγνωστος δεν ανέφερε πού ακριβώς έχει τοποθετηθεί ο μηχανισμός, ούτε έδωσε κάποιο χρονικό περιθώριο.

Σήμερα το δικαστήριο θα κρίνει τις ποινές των 65 κατηγορούμενων της Χρυσής Αυγής, που χθες καταδικάστηκε ως εγκληματική οργάνωση.

Όλα δείχνουν πως η σημερινή ημέρα θα είναι καθοριστική για την τύχη των κατηγορουμένων καθώς αναμένεται να κριθεί αν και ποιοι θα οδηγηθούν στη φυλακή μετά την ιστορική απόφαση της δικαιοσύνης η οποία αποφάνθηκε πως η Χρυσή Αυγή λειτουργούσε ως δομημένη εγκληματική οργάνωση, στην κορυφή της οποίας ήταν ο αρχηγός της, Νίκος Μιχαλολιάκος και έξι ακόμη ηγετικά της στελέχη, πρώην βουλευτές, οι Ηλίας Κασιδιάρης, Ιωάννης Λαγός, Χρήστος Παπάς, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής και Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

Για τους υπόλοιπους 11 πρώην βουλευτές, η κατηγορία μετατράπηκε από διεύθυνση σε ένταξη εγκληματικής οργάνωσης. Πρόκειται για τους Παν. Ηλιόπουλο, Πολύβιο Ζησιμόπουλο, Αντ. Γρέγο, Νικόλαο Μίχο, Νικόλαο Κούζηλο, Κων. Μπαρμαρούση, Ευστ. Μπούκουρα, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, Μιχ. Αρβανίτη, Ελένη Ζαρούλια και Δημήτριο Κουκούτση. Ως μέλη της ίδιας εγκληματικής οργάνωσης κρίθηκαν ένοχοι συνολικά 43 κατηγορούμενοι μεταξύ αυτών  και οι φερόμενοι ως  πυρηνάρχες Γιώργος Πατέλης και Αναστάσιος Πανταζής ενώ απαλλάχθηκαν 15.

Η αυλαία σήμερα ανοίγει με την εισήγηση της εισαγγελέως της έδρας σχετικά με τα ελαφρυντικά που έχουν αιτηθεί οι καταδικασθέντες.