Στις 18:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας στα Τρίκαλα κηδεύεται η 16χρονη που βρέθηκε νεκρή την Τετάρτη (15/07) έξω από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία όπως μεταδίδει το trikalavoice.gr.

Σήμερα αναμένονται και τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής από τον ιατροδικαστή Λάρισας, που θα γίνει παρουσία και του πραγματογνώμονα που διόρισε η οικογένεια. Στη συνέχεια και οι δύο θα μεταβούν στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της 16χρονης για να κάνουν αυτοψία.

Το κινητό της 16χρονης είναι αυτό που θα δώσει τις απαντήσεις για το τι έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης και οδήγησε τη μαθήτρια στον θάνατο. Το μεγάλο ερώτημα είναι πώς ανέβηκε το κορίτσι σε μια σκαλωσιά 10 μέτρων και περπάτησε στο κενό αρκετά μέτρα.

«Αν είχε ανέβει από εκεί, θα είχε πέσει μέσα. Πώς ανέβηκε στην καμπάνα;» είπε η αδερφή της. «Δεν πιστεύω να έχει πέσει, κάποιος έχει βάλει χέρι» υποστήριξε ο πατέρας της άτυχης 16χρονης, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Κάμερες έχουν εντοπίσει τον 27χρονο αστυνομικό, με τον οποίο είχε ραντεβού, να την αφήνει στο σπίτι της. Το κορίτσι όμως αντί να μπει μέσα, άλλαξε γνώμη και φέρεται να έκανε βόλτες στην πόλη.

Η οικογένεια της 16χρονης επιμένει ότι ο θάνατός της είναι έγκλημα και όχι αυτοκτονία.