Ακόμη ένα διαμέρισμα που χρησιμοποιούσε η ομάδα του «τοξοβόλου του Συντάγματος» εντόπισαν σήμερα, Δευτέρα, οι Αστυνομικοί. Αυτή τη φορά στα Σεπόλια.

Όπως προκύπτει και μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, το σπίτι είχε ενοικιαστεί τον περασμένο Οκτώβριο.

Μέσα στο σπίτι, οι Αστυνομικοί εντόπισαν δυο κινητά τηλέφωνα εκ των οποίων το ένα ήταν σε λειτουργία, έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, κλειδιά και ένας φορητός ασύρματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 28χρονη, είχε νοικιάσει το διαμέρισμα με άλλο όνομα, στοιχεία που είχε η πλαστή ταυτότητα η οποία βρέθηκε πάνω της κατά τη σύλληψη της στην Αγία Παρασκευή.

Στο σπίτι οι Αστυνομικοί μπήκαν το μεσημέρι της Κυριακής φαίνεται όμως πως ήταν στην περιοχή από την προηγούμενη μέρα.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας, σύμφωνα με τον Alpha, δεν είχαν ιδιαίτερες επαφές με την 28χρονη.

«Η κοπέλα έμενε εδώ τους τελευταίους μήνες. Ποτέ δεν προσπάθησε να αποκτήσει σχέσεις με τους γείτονες. Ούτε το όνομα της δεν είχαμε μάθει. Έφευγε και γυρνούσε πάντοτε βιαστική. Συνήθιζε να φοράει ένα καπέλο τζόκεϊ και με το γείσο και με ένα κασκόλ έκρυβε το πρόσωπο της» αναφέρει γείτονας της νεαρής κοπέλας.

«Παλαιότερα, κάποιες μέρες που είχε καλό καιρό, την είχαμε δει να κυκλοφορεί με ποδήλατο μαζί με μια φίλη της. Ποτέ δεν είχαμε καταλάβει αν δέχεται επισκέψεις και αν είχε φίλους. Λίγες μέρες πριν μάθουμε ότι είχε συλληφθεί ακούσαμε φασαρία από το δώμα σαν να έσερναν βαριά αντικείμενα» πρόσθεσαν.

Βρήκαν τηλέφωνο σε λειτουργία

Ένα κινητό τηλέφωνο σε λειτουργία βρέθηκε στο σπίτι από τους Αστυνομικούς, το οποίο φαίνεται πως ήταν συνδεδεμένο στην πρίζα τις τελευταίες 12 μέρες όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, δηλαδή από τη μέρα που η 28χρονη είχε φύγει για να συναντήσει τον «τοξοβόλο».