Συνεχίζονται στη Θεσσαλονίκη οι αστυνομικοί έλεγχοι για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και ειδικότερα της διακίνησης ναρκωτικών. Κατά το τελευταίο 24ωρο, συνελήφθησαν έξι άτομα για παράβαση του νόμου «περί εξαρτησιογόνων ουσιών», ενώ κατασχέθηκαν μικροποσότητες διαφόρων ναρκωτικών ουσιών.

Όπως ανακοινώθηκε, οι συγκεκριμένοι έλεγχοι εντάσσονται στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων που σχεδιάστηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. και υλοποιούνται με τη διενέργεια συστηματικών και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων με πεζές και εποχούμενες περιπολίες σε ολόκληρη την πόλη.

Στο μεταξύ, τέσσερις νεαροί, ηλικίας από 15 έως 19 ετών, συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενοι ότι με τη χρήση σωματικής βίας άρπαξαν από πέντε περαστικούς μικρά χρηματικά ποσά, ένα κινητό τηλέφωνο κι ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Εξάλλου, λίγες ώρες νωρίτερα, συνελήφθη 30χρονος ομογενής στην περιοχή της Τούμπας, ο οποίος, με την απειλή μαχαιριού, επιχείρησε να αφαιρέσει χρήματα από φαρμακείο και νωρίτερα είχαν συλληφθεί τρία άτομα επειδή έκλεβαν επιβάτες αστικών λεωφορείων.

(Φωτογραφία αρχείου)