Άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα κίνητρα της επίθεσης στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, έξω από το σπίτι του στην Γλυφάδα, το βράδυ της Τρίτης 7 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast.gr, το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζει η Αστυνομία είναι ότι οι δράστες, τους οποίους θεωρεί επαγγελματίες, ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα κι όχι να σκοτώσουν πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Τα ερωτηματικά της ΕΛ.ΑΣ.

Την ίδια στιγμή δυο ερωτήματα απασχολούν την ΕΛ.ΑΣ.

Το πρώτο είναι γιατί άφησαν μέσα στο Smart μέρη του όπλου και δεν τα πήραν μαζί τους και το δεύτερο είναι γιατί οι πινακίδες του Smart δεν έχουν δηλωθεί ως κλεμμένες, ενώ όπως προκύπτει από την έρευνα είναι κλεμμένες.

Υπενθυμίζεται ότι ενέδρα θανάτου έστησε άγνωστος χθες Τρίτη βράδυ έξω από το σπίτι του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Ο δράστης τον περίμενε έξω από το σπίτι του, στην οδό Ελπίδος στην Γλυφάδα, μέσα σε ένα Smart. Μόλις ο πρώην ποδοσφαιριστής έφτασε στο σπίτι του, ο δράστης τον πλησίασε και πυροβόλησε εναντίον του.

Εκείνος έπεσε κάτω για να αποφύγει τις σφαίρες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρώς και να μεταφερθεί στο Ασκληπιείο Βούλας.

Τι είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην κατάθεσή του

«Είδα έναν άντρα να κατεβαίνει από ένα αυτοκίνητο με προτεταμένο το όπλο και να έρχεται προς το μέρος μου. Ενστικτωδώς έσκυψα δεξιά και τότε αυτός με πυροβόλησε – Αμέσως μετά έτρεξε, μπήκε στο όχημα και εξαφανίστηκε».