Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 51χρονος που εμπλέκεται στην υπόθεση της αιματηρής συμπλοκής που σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες στη Γέργερη με θύμα έναν 43χρονο μετά την απολογία του στην τακτική Ανακρίτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 51χρονος αρνήθηκε ότι ήταν παρών την ώρα της συμπλοκής υποστηρίζοντας ότι ο 28χρονος γιος του ήταν εκείνος που πήγε να ζητήσει εξηγήσεις για το περιστατικό που προηγήθηκε. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για άμεση συνέργεια σε ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με το prismanews.gr η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τόσο τον 28χρονο γιο του 51χρονου που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας όσο και τον αδερφό του 43χρονου τραυματία που κατηγορείται για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και αναζητείται και αυτός αφού φέρεται να ξεκίνησε εκείνος με την πράξη του το μακελειό.

Το χρονικό

Πατέρας και γιος μάλωσαν με τον συγγενή τους στο χωριό για κτηματικές διαφορές. Νωρίτερα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αδελφός του τραυματία, ένας 39χρονος, είχε πάει στο σπίτι των άλλων δύο και είχε πυροβολήσει.

Εκείνοι στη συνέχεια στράφηκαν πήραν τα όπλα τους και άρχισε το μακελειό… Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η εν λόγω οικογένεια μαλώνει επί τουλάχιστον 25 χρόνια για κάποια χωράφια και πολύ συχνά η αστυνομία καταλήγει να μπαίνει στη μέση. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα ξέφυγαν από κάθε έλεγχο αφού ο 43χρονος τραυματίας είναι πολύ σοβαρά χτυπημένος στο αριστερό πόδι. Μάλιστα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του ΠΑΓΝΗ με σοβαρότατα τραύματα στο αριστερό πόδι μετά από 4 βολίδες που δέχτηκε.