Βίντεο ντοκουμέντο από το Κουκάκι: «Δυο χιλιάρικα στολές και παίζετε με εμάς που δεν έχουμε να φάμε;»

Η ΕΛΑΣ αρνείται ότι υπήρξε περιστατικό βίας - Συνολικά έγιναν 9 συλλήψεις


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
19:39
18/12/2019
Βίντεο ντοκουμέντο από το Κουκάκι: «Δυο χιλιάρικα στολές και παίζετε με εμάς που δεν έχουμε να φάμε;»
65
loading

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από την αστυνομική επιχείρηση στο Κουκάκι σήμερα 18 Δεκεμβρίου παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, οι αστυνομικοί τα ξημερώματα κάνουν χρήση κρότου λάμψης στην κατάληψη του κτιρίου στην οδό Ματρόζου 45. Στη γειτονιά υπάρχει σιωπή... ακούγονται μόνο οι κροτίδες. Στη συνέχεια, παίρνουν έναν τροχό και προσπαθούν να κόψουν το λουκέτο και την αλυσίδα του κτιρίου.

Από το παράθυρο του κτιρίου, οι άνθρωποι που είναι μέσα πετούν αντικείμενα στους αστυνομικούς. Ένας από αυτούς λέει στους αστυνομικούς: «Και παίζετε με εμάς; Οι ειδικές δυνάμεις ρε μ@λ@κ@; Ε, ρε ξεφτίλες. Ξεφτίλες. Δυο χιλιάρικα στολές να παίρνετε και παίζετε με εμάς που δεν έχουμε να φάμε;».

Στο σημείο επικράτησε ένταση ενώ υπήρξαν καταγγελίες για αστυνομική βία... Κάτι που έρχεται να προστεθεί στα φαινόμενα των προηγούμενων ημερών και στα περιστατικά που έλαβαν χώρα τόσο στην πορεία για το Πολυτεχνείο όσο και στην διαδήλωση για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δυο άτομα στην ταράτσα του κτιρίου, που ήταν, όπως έγινε αργότερα γνωστός, πατέρας και γιος. Από την επιχείρηση στη Ματρόζου συνελήφθησαν τρία άτομα ενώ συνολικά η αστυνομία προχώρησε σε 9 συλλήψεις.

Σε νοσοκομείο μεταφέρθηκαν οι 3 από τους συλληφθέντες από το Κουκάκι. Ο πατέρας και οι 2 γιοι που κρατούνταν στην ΓΑΔΑ αισθάνθηκαν αδιαθεσία και για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

ΕΛΑΣ: Δεν υπήρξε βίαιο περιστατικό

Νωρίτερα, συνέντευξη Τύπου έδωσε η ΕΛΑΣ με αφορμή την εκκένωση των καταλήψεων στο Κουκάκι. Η αστυνομία κατά την ενημέρωση τόνισε ότι δεν υπήρξε βίαιο περιστατικό ενώ ανέφερε ότι υπήρχαν εισαγγελείς παρά τις καταγγελίες πολιτών ότι δεν υπήρχαν.

Στην ίδια ενημέρωση παρουσίασαν φωτογραφίες αλλά και βίντεο από τις καταλήψεις ενώ τόνιζαν ότι δεν υπήρχε γυναίκα στην ταράτσα, δεν υπήρχαν κουκούλες και το μόνο που υπήρχε ήταν παγίδα θανάτου για τους αστυνομικούς.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφεραν ότι σήμερα 18 Δεκεμβρίου έλαβε χώρα αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση τριών κτιρίων που τελούσαν υπό κατάληψη στο Κουκάκι και συγκεκριμένα στις οδούς Ματρόζου 45, Αρβάλη 3 και Παναιτωλίου 21.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, όταν οι αστυνομικές δυνάμεις εμφανίστηκαν στην οδό Ματρόζου, υπήρχαν ήδη δημοσιογράφοι ενώ η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε, παρουσία εισαγγελικών λειτουργών.

Το χρονικό του περιστατικού στο Κουκάκι σύμφωνα με την ΕΛΑΣ

Όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί, για το οίκημα της Ματρόζου (ιδιοκτησίας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός) 06:30 το πρωί οι αστυνομικοί πριν την επιχείρηση ρώτησαν κάτοικο διπλανού σπιτιού - μετέπειτα συλληφθέντα με τους δύο γιους του - αν υπάρχει πρόσβαση από την οικία του στο διπλανό κτίριο και έλαβαν αρνητική απάντηση.

Κατά την προσπάθεια των αστυνομικών να εισέλθουν στο υπό κατάληψη κτίριο της Ματρόζου δέχτηκαν σφοδρή επίθεση από τους καταληψίες του κτιρίου, οι οποίοι εκσφενδόνιζαν από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, πέτρες, ξύλα, καρέκλες, πυροσβεστήρες, μεταλλικά κ.α. αντικείμενα.

Μετά την είσοδο των αστυνομικών δυνάμεων, άτομα προσπάθησαν να διαφύγουν στη γειτονική ταράτσα, ακολουθούμενοι από αστυνομικούς.

Παράλληλα, άλλοι αστυνομικοί χτύπησαν το κουδούνι της γειτονικής οικίας και ζήτησαν από γυναίκα που τους άνοιξε, να τους επιτρέψει να ανέβουν στην ταράτσα.

Η γυναίκα ζήτησε την παρουσία εισαγγελέα. Αστυνομικοί με την παρουσία του εισαγγελέα εισήλθαν στην οικία και ανέβηκαν στην ταράτσα όπου υπήρχαν τρία άτομα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, και οι τρεις ακινητοποιήθηκαν και δεσμεύτηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις στην ταράτσα. Πρόκειται για τον κάτοικο της διπλανής οικίας και τα δύο του παιδιά, οι οποίοι συνελήφθησαν ο μεν πατέρας για αντίσταση στις αστυνομικές δυνάμεις και τα δύο παιδιά για συμμετοχή στην κατάληψη.

Ο πατέρας, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι γνωστός σκηνοθέτης, ο ένας γιος φοιτητής και ο άλλος ασκούμενος δικηγόρος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπήρχε γυναικεία παρουσία στην ταράτσα, δεν υπήρξε κουκούλα, δεν ασκήθηκε βία κατά των ήδη δεσμευμένων ατόμων.

ΕΛΑΣ: Υπήρχε παγίδα θανάτου και οδηγίες για την επέμβαση της αστυνομίας

Σύμφωνα με την αστυνομία, στη μεταλλική σκάλα που οδηγεί από το κτίριο της κατάληψης στην ταράτσα, είχε προσαρμοστεί ειδική κατασκευή με καρφιά - βίδες, για να αποκλείεται η πρόσβαση στην ταράτσα.

Η κατασκευή αυτή, όπως υποστήριξαν οι αστυνομικοί είναι παγίδα θανάτου, καθώς λειτουργεί με μηχανισμό καταπέλτη, ικανού να προκαλέσει ακόμα και θάνατο από τα καρφιά - βίδες που προεξέχουν περισσότερο από δέκα πόντους, τα οποία πέφτουν με δύναμη με την ενεργοποίηση του μηχανισμού.

Σημειώνεται ότι κατά την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων έγινε χρήση της κατασκευής αυτής.

Επισημαίνεται ακόμα ότι πίσω από τις πόρτες είχαν εγκατασταθεί ειδικοί μεταλλικοί σιδηροδοκοί για να αποτρέπουν την είσοδο ατόμων στον χώρο.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, ανάμεσα στα ευρήματα από το σύνολο των καταλήψεων, υπάρχει σημείωμα οδηγιών στα αγγλικά, που πρέπει να ακολουθηθούν από τους καταληψίες σε περίπτωση επέμβασης της αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί μάλιστα, υποστηρίζουν ότι οι καταληψίες της Ματρόζου ακολούθησαν κατά γράμμα το συγκεκριμένο σημείωμα.

Το σημείωμα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΜΥΝΑΣ σε περίπτωση ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ 21

1. Κλείνουμε την πόρτα και τα παράθυρα. Αμπαρώνουμε την πόρτα με ξύλα, σίδερα, τραπέζια κλπ

2. Κλείνουμε τις δύο εσωτερικές πόρτες, παίρνουμε τους πυροσβεστήρες, σωλήνες και ανεβαίνουμε στην ταράτσα

3. Κάνουμε κάλεσμα στις άλλες καταλήψεις για να λάβει δημοσιότητα η προσπάθεια εκκένωσης

4. Στην ταράτσα, χρησιμοποιούμε πέτρες, μπογιά, πυροσβεστήρες στους μπάτσους

5. Δεν πανικοβαλλόμαστε, αντιστεκόμαστε μαζί μέχρι να μας βγάλουν έξω (ή και όχι)

Στο μεταξύ, ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ με όλη μας τη δύναμη για να ειδοποιήσουμε/ξεσηκώσουμε τη γειτονιά. Καταγράφουμε την εκκένωση σε βίντεο, φωτογραφίες κλπ.

Επίσης επισημαίνεται ότι σύμφωνα με υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ που εκλήθησαν στο συγκεκριμένο κτίριο, η ηλεκτροδότηση του κτιρίου γινόταν παράνομα μέσω καλωδίου διακλάδωσης από το εξωτερικό δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ.

Συνολικά και από τις τρεις καταλήψεις συνελήφθησαν εννιά άτομα και συγκεκριμένα επτά Έλληνες, ένας Γάλλος και ένας Σουηδός. Επίσης κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων τραυματίσθηκαν τρεις αστυνομικοί.

Στην κατάληψη της οδού Παναιτωλίου υπήρξε αντίσταση και τραυματισμός του ενός αστυνομικού.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

65
σχόλια
 1. avatar ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ?

  η στολη του μπατσου σας πειραξε κοπριτες, να πατε να βρειτε μια δουλεια οπως ολοι μας και να πληρωνεται ενοικιο κακομαθημενα, που εχετε μαθει να ζειτε σαν παρασιτα απο τους αλλους, κοπριες ειστε και καλα σας κανανε, κλεφτρονια, μακαρι να σας εβρισκαν να σας σαπισουν στο ξυλο, που οτι προκαλει χαρα στον μη ομοιο σας σας ενοχλει

  ΥΓ. το φουλφεης για το κρυο ε? κλεφτρονια ε κλεφτρονια, τσο και λο απο δω και περα

 2. avatar τριαλαρο

  χμμμμμ όταν σε μια καταληψη βρίσκεις μαχαίρια και μπαλακλάβα δε μου αρέσει.
  επίσης οι πυροσβεστήρες δεν το κόβω να έχουν αναγομωθεί, το ξερουν ότι μπορεί να τους σκάσουν στα χέρια??? Ε εντάξει θα υπολοίπονται κανένα χέρι/ποδι, αλλά εντάξει μετά θα είναι πλούσιοι ακαμάτηδες θα πέρνουν επιδομα αναπηρίας.

  Εμένα θα μου απαντήσει κάποιος γιατί δεν έχω δει ποτέ σε κατάληψη παιδιά από το Περιστέρι ή τον Πειραιά ή το Πέραμα βρε παιδί μου?? Απορία το\'χω τόσα χρόνια.

 3. avatar Φίλε μου θέλουν το ημεροκαματο στο μαξιλάρι !!χωρίς να τους ξυπνήσεις !!

  Δεν ζη και ο. Πατακος να τους ταιση αστακούς ! Υπάρχουν και άλλες χώρες π Χ Ζάμπια Σιέρα Λεόνε ας πάνε εκεί αν δεν τους αρέσει εδώ !!ουστ !

 4. avatar ευαισθητος

  δεν εχουν να φανε γιατι ειναι τεμπελοσκυλα χαραμοφαηδες και μισουν τους παντες και τα παντα.
  ας πανε στην βαρβακειο να πλενουν πατσαδες ,ουστ πια .

  1. avatar Φίλε μου θέλουν το ημεροκαματο στο μαξιλάρι !!χωρίς να τους ξυπνήσεις !!

   Δεν ζη και ο Παττακός να τους ταιση αστακούς !! Υπάρχουν και άλλες χώρες π Χ Ζάμπια Σιέρα Λεόνε !!εκεί εχη πολύ μάσα !! Ουστ !

  2. avatar Φίλε μου θέλουν το ημεροκαματο στο μαξιλάρι !!χωρίς να τους ξυπνήσεις !!

   Δεν ζη και ο πατακος να τους ταιση αστακούς !! Αυτό θέλουν !! ΧΑ ΧΑ ! Όποιος δεν του αρέσει η ελλαδιτσα υπάρχουν και άλλες χώρες !! Όπως Ζάμπια !! Σιέρα Λεόνε !! Ας πάνε εκεί να δης καλοπαιραση !

 5. avatar 1122

  ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ!!!.. ΕΤΣΙ.

 6. avatar Aimilios

  ξεβρακωθηκαν οι απλυτοι [...].
  Ναι με 2000 στολη θα σου ερθουν αν εισαι παρανομος. Κοιτα λοιπον να μην εισαι και να σεβεσαι την κοινωνια που ζεις

  1. avatar agilotos.stravos

   Που παν οι φοροι σου ρεεεε

   1. avatar Xountalas

    Οι φόροι των Ελλήνων δεν θα πήγαιναν εκεί ,αν δεν υπηρχατε εσείς,το καρκίνωμα της αναρχοΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.Το κατάλαβες αγκυλωμενε?

    1. avatar agilotos.stravos

     Δλδ στο Ιραν,στη Σαουδικη Αραβια,στη Β.Κορεα που δεν υπαρχει οργανωμενο αναρχικο κινημα οι φοροι των πολιτων δεν πανε στην αστυνομια?Η μηπως εκει δεν εχουν \"ΕΚΑΜ\"?
     Αστο χρηματοδουλε δε θ\'απαντησεις.Οπως κ στην ερωτηση που εκανα στον απο κατω και το σκεφτεται μια μερα τωρα...

     1. avatar Xountalas

      Στραβουλη,στις χώρες που αναφέρεις, σαφώς και υπάρχουν ειδικές κατασταλτικές δυνάμεις, αφού κάθε οργανωμένο κράτος πρέπει να έχει.Ο λόγος? Εκτός από την τρομοκρατία των αναρχοαριστερων, υπάρχει και η τρομοκρατία των τζιχαντιστών, αεροπειρατείες ( κυρίως στο παρελθόν) , καταστάσεις ομηρείας για διάφορους λόγους λλπ.Δεν είστε δηλαδή εσείς οι αναρχοσαλεμενοι ο μόνος λόγος που τα ΚΡΑΤΗ έχουν \"ΕΚΑΜ\". Υπάρχουν κι άλλοι σαλεμενοι...( εμένα,ΜΗΝ μου τσαμπουνας το παραμύθι ότι δεν σου απαντάω,αν εσύ έχεις άπλετο χρόνο στην αναρχοκαταληψη για να γράφεις σχόλια, κάποιοι φυσιολογικοί άνθρωποι ΕΡΓΆΖΟΝΤΑΙ).

     2. avatar agilotos.stravos

      Υπαρχουν ενεργοι πυρηνες τζιχαντιστων στο Ιραν,στη Σαουδικη Αραβια,στη Β.Κορεα?Που τα ειδες αυτα?
      Εγω σου αποδεικνυω οτι κ ακομα σε μια κοινωνια που δεν κινδυνευει εσωτερικα τα αντιστοιχα ΕΚΑΜ κ ΜΑΤ ποτε δε διαλυονται,οι εξουσιαστες πρεπει να προστατευονται για να μη βρεθουν σε δυσαρεστες εκπληξεις κ οι φοροι των πολιτων παντα θα πηγαινουν εκει.Κ οταν μενουν ανενενργοι πρεπει να χρησιμοποιουνται καποιες φορες ακομα κ οταν ειναν αχρειαστοι για να εχουν κ αυτοι τους ρολους τους.Γελοιε,χαιρεσαι που εστειλαν τα πανοπλα ΕΚΑΜ για να αντιμετωπισουν τα τραπεζια και τις καρεκλες της καταληψης Κουκακιου.Ποσο ρεζιλι πια.Κ δεν τους πιασατε!
      Μεχρι κ ο προεδρος της συνδικαλιστικης αστυνομιας φωναζε οτι τα ΕΚΑΜ δεν ειναι για τετοιες αποστολες.
      Αλλα μονο με τις πλατουλες αλλουνου κανεις τον μαγκα...

   2. avatar τριαλαρο

    αχ σε παρακαλώ ήδη σου απέδειξα πόσο αδαής είσαι, μη σε πω και αμορφωτο...

    Οι φόροι μου πηγαίνουν στην επισκευή των μπάχαλων και των σπασμένων που δημιουργείτε εσείς. Εκατομμύρια φορές έχω πει να αλλάξει αυτό, και οι επισκευές να πηγαίνουν με λογαριασμό στους γονείς ή να κατασχεται περιουσία. Εγώ γιατί να πληρώνω κάτι που δεν επέλεξα να κάνω??? έχω βαρεθεί πραγματικά να πληρώνω την μ... 5 [...], που ας είναι καλά η μαμα και ο μπαμπας που τους τα σκάνε.
    Οι αστυνομικοι αγοράζουν μόνοι τους τις στολές τους, το ξέρουν και τα 5χρονια ακόμη αυτό. Άρα άνετα είσαι 4χρονο.

    1. avatar agilotos.stravos

     Πληρωσες και τις ζημιες απο τα μπαχαλα των μακεδονικων συλλαλητηριων η εκανες την παπια?

     1. avatar Γιάννης από Αθήνα

      Κάθε φορά που υπάρχει μπάχαλο, και ο λαός πληρώνει, μας ενοχλεί παλικάρι. Κρίμα που δεν υπάρχει ενότητα και συλλογική προσπάθεια, για ανάπτυξη και ανάκαμψη μέσα από τον βούρκο που έχουμε βρεθεί. Κρίμα που την γη που πατάμε δεν την έχουμε τιμήσει, και σαν λαός και σαν κουλτούρα και σαν κράτος.
      Εάν δεις άλλα κράτη που είναι εκατονταετίες μπροστά, οι περισσότεροι κοιτούν προς το κοινό καλό, χωρίς αριστεροδεξιές ιδεολογίες. Απλά άνθρωποι, όλοι μαζί.

     2. avatar agilotos.stravos

      Ποσο πληρωνεις παληκαρι απο τη δημοσια (γιατι ιδιωτικη δεν πληρωνεις) περιουσια?Φερε μου τα τελευταια μπαχαλα να μετρηθουμε να το διαιρεσουμε με ολουςτους ελληνες φορολογουμενους και να σου δωσω το ποσο που αντιστοιχει για μπογιες και βιτρινες.Κατω απο 0,001e βγαινει.
      Ποια κρατη λες παληκαρι μου?Χονγκ Κονγκ,Γαλλια,Βολιβια,Αγγλια,Ισπανια,Χιλη,Ιρακ,Αργεντινη,Βενεζουελα οπου αυτον τον καιρο εχει ξεσηκωθει κοσμακης κι εσυ κοιμασαι?
      Δεν υπαρχει δυτικη χωρα χωρις black block.

 7. avatar Annalise

  Τα δύο χιλιάρικα (που βγάλατε και τιμολόγηση) στολή, τα δίνουν οι περισσότεροι απο την τσέπη τους γιατί ζούμε σε μια κοινωνία που ο ένστολος δεν χαίρει εκτίμησης και ο καταληψίας είναι υπεράνω του νόμου. Ο νόμος υπάρχει για να εφαρμόζεται καθολικά, σας αρέσει ή όχι.

  1. avatar τριαλαρο

   άπειρε φορές το έχουν πει αυτό οι ίδιοι οι αστυνομικοι, πριν δε ξερω και εγώ πόσα χρόνια. Αυτό αυτοί τώρα θα το μάθουν να υποθέσω έτσι?

 8. avatar σοβαρά τώρα

  Αναρχικοί με κάρτες συστημικών τραπεζών στο χέρι; κλαίω από τα γέλια. Ο,τι να\'ναι.....

 9. avatar μπατσε η ντροπη

  δεν ειναι δουλεια..

  1. avatar τριαλαρο

   ενω το να είσαι ντεμεκ αναρχικός είναι???

 10. avatar ο σκηνοθετης ειναι δεξιος

  ας προσεχε τι ψηφιζε

  1. avatar τριαλαρο

   γιατί ποιος σου είπε ότι αν ένας δεξιος βρεθεί σε σημείο που δεν πρέπει δε θα συλληφθεί???

   Κατάχρηση ξένης ιδιοκτησίας και σωρεία άλλως αδικημάτων διέπραττε με την ύπαρξη του στο συγκεκριμένο κτίριο και αυτός και οι γιοί του.

 11. avatar ????/

  Ψυχοπαθείς διεστραμμένοι ανθέλληνες, το μότο τους το γράφουνε στο πανό στην 4 φώτο απο το τέλος. Πωρωμένοι φανατικοί και για φαγητό δεν έχουν αλλά για μολότοφ μαι χαρά βρίσκουν χρήματα. Εχθροί της κοινωνίας και των Ελλήνων

  1. avatar τριαλαρο

   έχουν συμβόλαιο με τα ελληνικά πετρέλαια προφανώς και τους δίνουν τσάμπα την βενζίνη.
   Ρε μην κάνουμε εμείς κανα ντου, να τους κλέψουμε την βενζίνη να πάμε καμια βόλτα με τσαμπέ μπενζίνα???
   Πανάκριβη μάνα μου και δε βγαίνω.

 12. avatar Ιέραξ

  Η ανομία των 2.1 τόνους ηρωίνης με 9 νεκρούς και 3 ανακριτές που παραιτήθηκαν από την υπόθεσή του Noor 1....Η αστυνομία δεν θα έκανε ποτέ τέτοιο χαμό!!!!

  1. avatar […]

   Άμα σου κλέψω (απαλλοτριώσω όπως λες και οι Νεοσταλινιστές) το αμάξι κι έρθει η αστυνομία να με πιασει αυτό θα τους πω. [...]

   1. avatar τριαλαρο

    μάρτυρας εγώ για να αθωωθείς, να ξες

 13. avatar Κλε

  Σαχλαμαρες

 14. avatar Και η κατάληψη βίαιο γεγονός είναι!

  Εθελοντής για να τους δείρω, σας παρακαλώ φωνάξτε με ! Απέλαση των αλλοδαπών που συμμετείχαν στην οργάνωση! Γιατί δεν πάνε στην χώρα τους να κάνουν καταλήψεις? Ίσως γιατί εκεί οι νόμοι εφαρμόζονται μετά μουσικής! Παρεμπιπτόντως είμαι εναντίον κάθε μορφής βίας αλλά αυτή η ασυδοσία που γίνεται σε όλα σχεδόν τα θέματα που έχουν να κάνουν με τον σεβασμό των συνανθρώπων σου γενικότερα, που ΜΟΝΟ σε αυτή την χώρα συμβαίνει , με έχει φέρει σε απόγνωση!

 15. avatar Αρης 3

  Ντροπή στο φασιστικό κράτος και στα ξεφτιλισμένα πιονάκια του . \'Εχει και το θράσος αυτό το βρωμοκράτος να μας στέλνει σημειώματα από τις στρατιωτικές του μονάδες για το που να παρουσιαστούμε σε περίπτωση επιστράτευσης .Δεν πολεμάμε ρε ξεφτίλες για τα αφεντικά σας .Τα όπλα αν μας τα δώσετε θα στραφούν εναντίον σας

  1. avatar τριαλαρο

   το σκέφτηκες ότι μπορείς να δηλώσεις αντιρρησίας???? Λέω εγώ τώρα!!!!!!
   Α και είμαι γυναίκα, ποτέ δεν μου ήρθα χαρτί στο σπίτι, αλλά κοιτα να δεις που το ξέρω.

   Σε περίπτωση πολέμου εσύ να πλέκεις την φανέλα του στρατιώτη, άσε που θα έχεις και πολύ πέραση, λειψανδρία γαρ. Άιντε σου φεξε, εκεί που δε μπορούσες να σταυρώσεις [...], θα πέφτουν σειρά τα [...] στα πόδια σου.

  2. avatar @ Αρης 3

   Αρη 3, και 3 τα δικά μου 6 . Ελα να σε κανακέψω λιγάκι για να σου περάσει. Μην ζητήσεις όμως κι αλλο, γιατί δεν έχει.....Α ξέχασα μετά μην με πεις φασίστα, έτσι ???

 16. avatar Ρε μπαγάσα….

  Πλάκα κάνεις και εσύ και ο πατέρας σου; Όλο το χρόνο, οι παραγωγοί φρούτων δεν έχουν προσωπικό για την συγκομιδή. Τι μας τσαμπουνάτε ότι δεν έχετε να φάτε; Και οι δυο; Οι ελαιοπαραγωγοί έψαχναν να βρουν εργάτες για τις ελιές πληρώνοντας αδρά. Και σεις δεν έχετε δουλειά, ε; Πού θέλετε να δουλέψετε; Διευθυντές σε κανένα εργοστάσιο, υπηρεσία; Όπως είπε κάποιος, είστε άεργοι, όχι άνεργοι.

  1. avatar τριαλαρο

   καταγωγή έχω απο μεσσηνία, πήγε λοιπόν ο πατέρας μου να μαζέψει τις ελιές, εννοείται με εργάτες (αλβανοι οι περισσότεροι), δε μας συνέφερε να το μαζέψουμε, στο λιοτρίβι να πηγαίναμε και να πέρναμε απευθείας λάδι απο κει φτηνότερα θα μας έβγαινε.
   Μεροκάματο κάτω απο 30€ ο ένας δεν πάει που να βαράς τον απαυτόν σου κάτω.
   Αντί να κάθονται να λιάζονται στις ταράτσες, γιαντα δε πάνε να κάνουν καμια δουλειά???
   Οι Αλβανοί με αυτά και εκείνα σπιταρώνες φτιαχνουνε, και οι Ελληνες κάθονται και λιάζονται σε ταράτσες κατείλημμένων κτίριων.

  2. avatar gus326a

   Με πρόλαβες. 40€ μεροκάματο στην Κρήτη και 30 στη Στυλιδα για ελιές. Έλατα να δουλέψετε και να φάτε. Αλλά είναι δύσκολη η καλογερική αρχιτεμπεληδες.

   1. avatar Ουστ κόπρε

    Αυτά τα αφήνουν οι Νεοσταλινιστές για τους Πακιστανούς που φέρνουν με το τσουβάλι. Κι ούτε 30! Με 10 ευρώ μεροκάματο ο πάκι πάει. Οι Νεοσταλινιστές υπό τον μανδύα του ανθρωπισμού κονομάνε ξεκούραστα από τις ΜΚΟ

    1. avatar Μάστα…

     Όλες οι κυβερνήσεις από το 1990, που τους φέρνουν, είναι νεοσταλινικές! Τι μαθαίνει κανείς! Και η σημερινή κυβέρνηση με πρωθυπουργό που η χιτλερικών καταβολών Siemens του χάρισε τηλεφωνικό κέντρο αξίας 150.000 ευρώ κρυπτοσταλινική είναι; Μπα! Εμένα για τρότσκιστές με ολίγη από αναρχοαυτόνομους μου κάνει. Μήπως αυτός είναι ο πραγματικός λόγος, που εκκενώνονται οι καταλήψεις; Μήπως η τροτσκιστική κυβέρνηση Μητσοτάκη επιτίθεται στους νεοσταλινικούς; Λέω, μήπως;

 17. avatar Nick fr

  Τί δεν έχεις να φας ρε κ@ρ@γκιοζη. Αφού τα έπαιρνες χοντρά από την κατάληψη. Και τζάμπα ρεύμα.

  1. avatar agilotos.stravos

   Πως ρε μεγαλε μπορεις να βγαλεις πολλα απο την καταληψη?Για δωσε ιδεες στους φιλελεδες..Κ μετα ελα να μας πεις πως γινεται ενας υπουργος δικαιοσυνης οχι να μπουκαρει γιατι αυτο ειναι νομιμο,αλλα να σφραγιζει ιδιοκτητους χωρους χωρις ποτε να καλεσει ο ιδιοκτητης την αστυνομια για να διωξει τους καταληψιες η να μη μπορει πλεον μετα την επεμβαση της αστρυνομιας να εκμεταλλευτει το ακινητο του,οπως κανεις εσυ με το ακατοικητο σου...

   1. avatar Ουστ […]

    Οι τεκέδες βγάζουν λεφτά από την διακίνηση. Εξάλλου κάπου πρέπει να μαντρώνεις τους χρήσιμους [...] Νεοσταλινιστές

    1. avatar agilotos.stravos

     Και που ειναι τα ναρκωτικα κοιμισμενο τρολακι?

     1. avatar τριαλαρο

      σε όλες τις καταλήψεις κτηρίων κυκλοφορούν ναρκωτικά, πάντα κυκλοφορούσαν. Και τα παιδάκια του δημοτικού το ξέρουν αυτό.
      Η\' θέλεις να μιλήσουμε για τα χρήματα που παίρνουν απο συγκεκριμένα κόμματα? Η\' θέλεις να μιλήσουμε για την ευγενική χορηγία των γονέων, για να μην πάει να κλέψει το καμάρι τους???

      Ντεμεκ αναρχικοί είναι όλοι αυτοί. Ένας πραγματικά αναρχικός δεν είναι υπέρ της βιας, ούτε πάει να κατσικωθεί στα σβερκα άλλων, ή στις περιουσίες άλλων.

      Επίσης, ποιος σου είπε ότι δεν υπάρχουν καταγγελίες των ιδιοκτητών????????????????????????????????????????????? Στα περισσότερα κτήρια, αν όχι σε όλα, οι ιδιοκτήτες έχουν κανει αιτήσεις επι αιτήσεων. Και κάποιοι ανεγκέφαλοι χρησιμοποιούν ξένη ιδιοκτησία ως δική τους. Ξέρεις πόσες φορές έχουν πάει και οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες να τους πετάξουν έξω??

     2. avatar agilotos.stravos

      Στοιχεια φιλε,συγκεκριμενα περιστατικα.Που ηταν οι ιδιοκτητες εδω?Τα ναρκωτικα σε ποια καταληψη βρεθηκαν?Εγω γνωριζω οτι για να μη δοθει πατημα στην αστυνομια η στη γειτονια απαγορευουν την οποιαδηποτε χρηση.Αποδειξεις τενεκε,αποδειξεις

     3. avatar Xountalas

      Στραβωμενε Αγκυλωτέ,το να βρίζεις τον κόσμο αποκαλώντας τον \" τενεκέ\", εσύ χάνεις, εσύ ΔΕΝ κερδίζεις.Ξεχνας πόσα κατηλειμμενα κτήρια δεν μπορούσαν να αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους, επειδή ο ΣΎΡΙΖΑ έκλεινε το μάτι στον εκτελεστικό του βραχίονα,τα αναρχοσαλεμενα.Ο ρόλος του Συριζαιου Λάμπρου, είναι γνωστός εξάλλου ως σύνδεσμος μεταξύ του προδοτικού ΣΥΡΙΖΑ και των ογλανιων των Εξαθλειων...Οσον αφορά τα στοιχεία που ζητάς,γκουγκλαρε το City Plaza Αλίκη Παπαχελά ( αριστερουλα η κυρία) για να δεις πόσους μηνες ( κοντά 3 χρόνια) τελούσε το εν λόγω κτήριο υπό κατάληψη.\"Ξεχνάς\" επίσης ότι πολλά κτήρια είναι δημόσια ( μία εκ των τριών αναρχοκαταληψεων που σπασανε τώρα ανήκει πχ στον Ευαγγελισμό) οπότε ξέρουμε πόσο ενδιαφέρον δείχνει το Κράτος του Ελλαδισταν για την περιουσία του.Συν το ότι δεν ρισκάρουν απεργίες από \"αλληλεγγυους\" εργατοπατερες,αν διεκδικήσουν τα δημόσια κτήρια.Ειδικα στα Νοσοκομεία, υπάρχουν πολλα αναρχοαριστεριδια! Δυστυχώς ο Ερντογάν μιλά τουρκικά.ΖΗΤΩ Η 21 Απριλίου!

     4. avatar agilotos.stravos

      Ψευτη τυπε οι καταληψεις υπαρχουν σε ολη την Ελλαδα κ την Ευρωπη δεκαετιες τωρα,ποιο τσυριζα κ σαχλαμαρες μου τσαμπουνας.Αν καποιος φωναξει την αστυνομια για καταπατηση της ιδιωτικης περιουσιας αυτη ειναι υποχρεωμενη να συλλαβει τους καταληψιες.Οι οποιοι βεβαια δεν πανε να καταλαβουν οτι να \'ναι παρα μονο κτηρια που εχουν μπερδμενα συμβολαια η ανηκουν στο κρατος,η σε ταμεια.Σιγα μη βγαζουν τους νοικοκυρηδες με το ζορι εξω!Αλλα που να σκεφτεις!
      Τι λε ρε φιλε,υποστηριζεις αριστερουλες τωρα?Εισαι υπερ ιδιοκτητων ξενοδοχειων?Υπερ των πλουσιων ρε τσιρακι?Πως ξεπεσες ετσι?Κ αφου ειναι αριστερουλα(που οπως λες κλεινουν ματια) πως πηγαν αντιεξουσιαστες εκει?Που πηγαν τωρα τα επιχειρηματα της αγαστης συνεργασιας αναρχιας&αχρηστερας?Πως αυτοσβηστηκες παλι με το\"σύνδεσμος μεταξύ του προδοτικού ΣΥΡΙΖΑ και των ογλανιων των Εξαθλειων\"αφου κατελαβαν ξενοδοχειο αριστερης?Τι παιχτηκε εδω χουνταλα παλι?

     5. avatar Ουστ κόπρε

      Που να είναι; Τα ήπιανε στο πιτς φυτίλι οι αχόρταγοι!

 18. avatar γιατί τα ΜΜΕ δίνουν χώρο στο οργανωμένο έγκλημα να δηλώνει ό,τι θέλει

  εγκληματίες με επιστημονική οργάνωση πραγματικά...ισόβια!!!

 19. avatar 6413 dl

  Τι λετε ρε καλοπαιδα; στην ηλικια σας δουλευα δυο δουλειες για να παντρεψω αδερφη και στερηθηκα και τον καφε για να επιβιωσω....

  1. avatar τριαλαρο

   αυτα έχουν τον μπαμπά και την μαμά.

 20. avatar Απαράδεκτοι

  \"Ο πατέρας και οι 2 γιοι που κρατούνταν στην ΓΑΔΑ αισθάνθηκαν αδιαθεσία και για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο\".
  Αδιαθεσία; Μαζί; Τι είναι αυτές οι αηδίες; Εγώ ξέρω ότι μετά τα 45 οι αδιαθεσίες κόβονται

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει