Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να κληθεί για να καταθέσει ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Novartis Κωνσταντίνος Φρουζής στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργεί ο Άρειος Πάγος για τους δικονομικούς χειρισμούς στην υπόθεση.

Με έγγραφο του ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Ζαχαρής ζήτησε από τη Βουλή την επίμαχη κατάθεση καθώς ο κ. Φρουζής φέρεται να έχει εισφέρει στοιχεία που εμπίπτουν στο πεδίο της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Άρειο Πάγο. Ο Κωνσταντίνος Φρουζής φέρεται να κατέθεσε στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής ότι δέχτηκε πιέσεις από την Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς ώστε να μιλήσει για πολιτικά πρόσωπα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ζαχαρής θα μελετήσει το περιεχόμενο της κατάθεσης Φρουζή και αν το κρίνει αναγκαίο τις επόμενες μέρες θα τον καλέσει για να καταθέσει και στον Άρειο Πάγο.

Την ίδια πρακτική αναμένεται να ακολουθήσουν οι αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου που χειρίζονται την υπόθεση για όποια κατάθεση ή έγγραφο εκτιμούν ότι αφορά την έρευνα τους.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.