Σκότωσε τα ανίψια του επειδή τα ζήλευε…

Σοκάρει η ομολογία του 13χρονου που έσπρωξε τα ανίψια του στο ποτάμι


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
11:20
05/08/2013
Σκότωσε τα ανίψια του επειδή τα ζήλευε...
3
loading

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος με θύμα τα δύο ανήλικα αδέρφια από τη Βουλγαρία και δράστη τον 13χρονο θείο τους, που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Το απίστευτο αυτό έγκλημα έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και στη Βουλγαρία και των ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, που αναμεταδίδουν τα στοιχεία που υπάρχουν. Ακόμα και η αγάπη που έδειξαν λίγα λεπτά πριν το τραγικό τέλος τους, τα δύο αδέρφια, προς τον θείο και δολοφόνο τους, δεν στάθηκε ικανή για να αποτρέψουν την πράξη του. Οι αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε και η στάση του πατέρα του, μαζί με το πουκάμισο, οδήγησαν τις Αρχές στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Τον έστειλαν να ψάξει τα παιδιά και τα έπνιξε

Οι γονείς των δύο παιδιών το τελευταίο χρονικό διάστημα μένουν μόνιμα στο Στρέφι σε ένα παράπηγμα, έχοντας έρθει από τη Ζάκυνθο, όπου γεννήθηκε και ο μικρότερος γιος τους που χάθηκε. Το μεσημέρι της Τετάρτης έστειλαν τα δύο αδέρφια στο σπίτι που μένει επί της ουσίας ο παππούς της μητέρας και η σύντροφός του, ένα παράπηγμα δίπλα σε στάβλο. Εκεί υπήρχε ηλεκτρικό ρεύμα και ψυγείο, όπου είχαν αφήσει κρέας για φύλαξη, αλλά και τα κινητά τους τηλέφωνα να φορτίζουν.

Η ώρα περνούσε και τα παιδιά καθυστερούσαν να επιστρέψουν στο χώρο του παλιού κηροπλαστείου της περιοχής όπου έχει κατάλυμα η οικογένεια. Τότε οι γονείς των δύο ανήλικων έστειλαν τον 13χρονο θείο των παιδιών να τα αναζητήσει.

Αυτός έφτασε έως το σπίτι του παππού του και επέστρεψε στην αδερφή του για να της πει πως δεν βρήκε τα δύο παιδιά πουθενά, παρά μόνο μια σακούλα με κρέας δίπλα στο κανάλι.

Τότε φοβήθηκαν πως τα παιδιά ίσως να είχαν πέσει μέσα στο αρδευτικό κανάλι. Η συνέχεια λίγο – πολύ γνωστή με τις έρευνες των Αρχών και τον τελικό εντοπισμό των παιδιών νεκρών μέσα στο κανάλι, και δίπλα τους το στοιχείο που άνοιξε το δρόμο για την εξιχνίαση της υπόθεσης, το μαύρο πουκάμισο.

Η αγκαλιά, το φιλί και ο θάνατος…
Τι είχε συμβεί όμως στο χρόνο που μεσολάβησε από την ώρα που έφυγε ο 13χρονος από το σπίτι έως ότου γύρισε; Ο νεαρός θείος πήγε να ψάξει τα παιδιά μετά από την παράκληση της αδερφής του και αυτός τα οδήγησε στο θάνατο. Εκείνος τα ζήλευε… εκείνα τον αγαπούσαν.

Είναι ενδεικτική η μαρτυρία του, κατά την ομολογία του εγκλήματος, πως τα δύο ανίψια του, όταν τα συνάντησε στο δρόμο, αυτά τον αγκάλιασαν και τον φίλησαν. Ήταν τη στιγμή που αυτά επέστρεφαν στο σπίτι. Εκείνος αυτή την αγάπη την πρόδωσε… Δεν λύγισε και με μια κίνηση – την ώρα που βρίσκονταν δίπλα στο κανάλι – τα έσπρωξε… Πρώτα τον 7χρονο Ιβάν και αμέσως μετά τον 4χρονο Κόστα (Ντίνκο).

Ο μικρότερος ανιψιός του προσπάθησε να κρατηθεί από το πουκάμισο που ο 13χρονος είχε στη μέση του, όμως δεν τα κατάφερε. Τα δύο παιδιά ακόμα και τη στιγμή που έπεφταν στο νερό δεν πίστευαν πως ο θειος τους, ήθελε να τα σκοτώσει, νόμιζαν πως ήταν παιχνίδι. Το αντιλήφθηκαν όμως την ώρα που το νερό τα παρέσυρε και εκείνος δεν αντιδρούσε, δεν προσπάθησε να τα σώσει έστω και εκείνη την ώρα.

Η εγκατάλειψη και η ζήλεια
Ο 13χρονος μιλώντας στους αστυνομικούς για τα κίνητρά του, φανέρωσε το πρόβλημα που υπήρχε μέσα στην οικογένεια. Παιδί χωρισμένων γονιών και ουσιαστικά εγκαταλελειμμένο, ο 13χρονος ζούσε τα τελευταία χρόνια με τις αδερφές του. Πρώτα στη Ζάκυνθο και ύστερα στο Στρέφι Ηλείας.
Οι γονείς του βρίσκονται στην Κω και συμπτωματικά ο πατέρας του είχε έρθει τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή, να δει την κόρη του και αδερφή του δράστη. Ο πατέρας του ήταν που αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πάει καλά και άρχισε να ρωτά το γιο του, για να του εκμυστηρευτεί το έγκλημα το ίδιο βράδυ.

Όμως αργότερα στις Αρχές δεν είπε τίποτα, θέλοντας να προστατέψει το γιο του, αλλά και να μην προκαλέσει μεγαλύτερο κακό μέσα στην οικογένεια. Αστυνομικές πηγές λένε πως το έγκλημα το είχε σχεδιάσει ο ανήλικος θείος των παιδιών και έψαχνε την κατάλληλη στιγμή για να κάνει πράξη αυτό που είχε στο μυαλό του. Η ζήλεια από τη μια και η έλλειψη αγάπης από την άλλη θόλωσαν το μυαλό του 13χρονου που έφτασε σε αυτό το πρωτοφανές έγκλημα.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η εμπλοκή της συντρόφου του παππού του 13χρονου και της μάνας των δύο παιδιών, ήρθε από τον ίδιο και τον πατέρα του όταν εξετάστηκαν από τους αστυνομικούς. Αυτό το είχαν αναφέρει, στοχοποιώντας τη συγκεκριμένη γυναίκα ως την τελευταία που ήρθε σε επαφή με τα δύο παιδιά. Αυτή την άποψη πέρασαν γρήγορα και στους γονείς που αρκετές φορές το υποστήριξαν και δημόσια. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν και το ενδεχόμενο αυτό, όμως τίποτα δεν έβγαινε θετικό σε αυτή την κατεύθυνση.

Πηγή: ilialive.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Κατερινα

    τι να σχολιασεις?:(

  2. avatar ΔΑΡΡΕΙΟΣ

    κάθε φορά που διαβάζω τη συγκεκριμένη είδηση τόσο περισσότερο εξοργίζομαι.

  3. avatar Πολέμιον ανθρώποις αυτοί εαυτοίς

    Πόσο εύκολα βρίσκει θέματα ένας μεγάλος συγγραφέας για να γράψει βιβλία σαν τους \"Άθλιους\";

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει