Αλλάζουν τα δεδομένα για το θάνατο των δύο παιδιών στην Ηλεία

Νέα διάσταση δίνει μια μαρτυρία-ομολογία - Επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ. μέσα στην ημέρα


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
11:52
02/08/2013
Αλλάζουν τα δεδομένα για το θάνατο των δύο παιδιών στην Ηλεία
3
loading

Μια μαρτυρία-ομολογία δίνει νέα διάσταση στην τραγωδία του Στρεφίου με τα δύο ανήλικα παιδιά από τη Βουλγαρία που βρέθηκαν νεκρά μέσα στο αρδευτικό κανάλι. Σύμφωνα με το ilialive.gr οι Αρχές έχουν στοιχεία και την ομολογία του ανθρώπου που τα πέταξε μέσα στο νερό. Πρόκειται για τον μόλις 13 ετών αδερφό της μητέρας των παιδιών, που φέρεται πως έσπρωξε τα δύο ανίψια του στο νερό.

Ο ίδιος αρκετές ώρες μετά βρέθηκε στο σημείο και μάλιστα έχει καταγραφεί σε εικόνες να κλαίει και ο ίδιος για το χαμό των δύο παιδιών. Το κίνητρο φέρεται να ήταν η ζήλια.

Οι Αρχές προχωρούν πολύ προσεκτικά στην υπόθεση καθώς δεν είχε αποκλειστεί η περίπτωση της εγκληματικής ενέργειας, ενώ υπήρχαν τέτοιες ενδείξεις ότι τα παιδιά δεν μπορεί να έπεσαν μέσα στο νερό μόνα τους.

Στις 14.30 το μεσημέρι οι ανακοινώσεις απο τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας Αριστείδη Ανδρικόπουλο.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar dem

  13χρονος θείος;;

  1. avatar Powerfull

   Γιατί ακριβώς σου φαίνεται περίεργο αυτό; Έστω ότι έκανε την κόρη στα 20, και η κόρη έκανε και αυτή το πρώτο της παιδί στα 20. Ο γιός είναι 5 χρόνια μεγαλύτερος, οπότε μπορεί να τον έκανε στα 35. Γιατί σου κάνει τέτεια εντύπωση αυτό;

 2. avatar ineth

  Κατά έναν τρόπο ήταν όμως. Τι να πει κανείς. Τεράστια τραγωδία. Δεν την χωράει ο νους μου. Μακάρι να ήμουν εκεί μια ώρα πριν.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει