Συνέχεια θα έχει η ιστορία με το 3χρονο αγοράκι, που έμεινε ξεχασμένο σε σχολικό λεωφορείο για περίπου τρεις ώρες, στην Παλλήνη. Για το απίστευτο περιστατικό είχαν συλληφθεί ο οδηγός του λεωφορείου και οι δύο συνοδοί, οι οποίοι κατηγορούνται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Οι τρεις αυτοί άνθρωπο κλήθηκαν να βρεθούν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη, καθώς το πρωί της Τρίτης (12/11) η μητέρα του παιδιού με τους συνηγόρους υπεράσπισής βρέθηκε στην Ευελπίδων, όπου ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης.

Μιλώντας στην κάμερα του Star, η γυναίκα δήλωσε πως ζητήθηκε (από πλευράς τους) αναβολή, έως ότου δοθούν και κατατεθούν όλα τα στοιχεία που έχουν ζητηθεί. «Εμείς θέλουμε να είναι καλά στην ψυχική του υγεία το παιδί και έχουμε κάνει όλα τα απαραίτητα βήματα γι’ αυτό, όπως μας έχουν συστήσει οι παιδοψυχίατροι. Αυτός είναι ο πρώτος μας στόχος τώρα», ανέφερε.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το κυριότερο στοιχείο που λείπει αυτήν τη στιγμή, είναι η έκθεση του παιδοψυχολόγου, που έχει κάνει τρεις συνεδρίες με το παιδάκι τις τελευταίες εβδομάδες.

Επίσης, βάσει του σχετικού ρεπορτάζ, το 3χρονο αγοράκι φέρεται να μην έχει ξεπεράσει το ψυχολογικό σοκ που του προκλήθηκε από το περιστατικό στο σχολικό και λέει στη μητέρα του «μαμά φοβάμαι».