Σε συνέντευξη της που δημοσιεύεται σήμερα στο «Πρώτο Θέμα» η γυναίκα «αράχνη» η 54χρονη Ευαγγελία Ζιάγκα ισχυρίζεται πως δεν το σκότωσε αυτή τον επιχειρηματία Τάσο Τσαγκαρόπουλο κι ότι απλά ήταν συνεργός.

Χαρακτηριστικά για το γεγονός λέει: «Δεν τον σκότωσα εγώ. Ήθελα να πεθάνει γιατί με βασάνιζε επί 12 ολόκληρα χρόνια αλλά δεν το έκανα εγώ, δεν ήμουν καν μπροστά την ώρα του φόνου. Δεν είχαμε ποτέ ερωτική σχέση, γνώριζε ότι υπήρχαν άλλοι άντρες στη ζωή μου και γνώριζα γυναίκες με τις οποίες διατηρούσε σχέσεις προκειμένου να τις εξαπατά»

«Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ότι αφού με χρησιμοποίησε για να πάρει περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ από συνταξιούχο εφέτη ήθελε και να τον σκοτώσει. Εγώ τον λυπόμουν, καθώς μου έδειξε ιδιαίτερη συμπάθεια και δεν ήθελα να τον εκμεταλλεύεται έτσι», εξομολογείται.

Και συνεχίζει: «Γι’ αυτό και πήρα τηλέφωνο στην τράπεζα ως ανιψιά του και τους ζήτησα να μην του δώσουν άλλα χρήματα. Η αμοιβή μου γι’ αυτή τη δουλειά που ετοίμαζε χρόνια ο Τσαγκαρόπουλος ήταν 800€, όπως έχω αναφέρει και στην κατάθεσή μου. Επιπλέον, επειδή τον τελευταίο καιρό είχε καταλάβει ότι είχα φτάσει πλέον στα όρια μου και δεν άντεχα πλέον τις απατεωνιές του άφηνε συνέχεια να εννοηθεί ότι θα με σκοτώσει».