Τις πλαγιές του Παρνασσού «σαρώνουν» οι αστυνομικοί στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τους αδίστακτους κακοποιούς, οι οποίοι πυροβόλησαν και σκότωσαν τον υπαρχιφύλακα Γιώργο Ανδριτσόπουλο, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου στο Δίστομο Βοιωτίας.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει φανεί κάποιο σημάδι τους, αν και οι αστυνομικοί σκανάρουν την περιοχή, με τη συνδρομή ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ., το οποίο είναι εφοδιασμένο με θερμική κάμερα.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι με τόση κινητοποίηση, είναι πολύ δύσκολο για τη συμμορία που φέρεται να αποτελείται από πέντε Αλβανούς υπηκόους, δραπέτες από τις φυλακές Τρικάλων, να έχουν καταφέρει να φύγουν από τη Φωκίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους αστυνομικούς που δέχθηκε την επίθεση αναγνώρισε στο πρόσωπο του εκτελεστή τον Αλβανό δραπέτη Μ. Κόλα.

Ράγισαν οι καρδιές στην κηδεία του υπαρχιφύλακα

Συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί παρευρέθησαν χτες στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Προδρόμου και είπαν το τελευταίο αντίο στον δικό τους άνθρωπο, ο θάνατος του οποίου βύθισε στο πένθος το αστυνομικό σώμα, τη Βοιωτία και το Αγρίνιο.

Σε κλίμα οδύνης και έντονης συγκίνησης, ο κόσμος στην κηδεία φώναζε «ήρωας, ήρωας» και ζητούσε να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Τραγική φιγούρα η σύζυγος του 37χρονου αστυνομικού, η οποία βρίσκεται στον όγδοο μήνα εγκυμοσύνης και είναι μητέρα δύο μικρών παιδιών. Το πένθος στην κοινωνία του χωριού είναι μεγάλο και όλοι μιλούν για έναν «εξαιρετικό οικογενειάρχη και ιδιαιτέρως αγαπητό άνθρωπο».