Εφιαλτικές στιγμές ζούσε τις λίγες μέρες που βρισκόταν υπό τη σκέπη του πατριού της μια 14χρονη αλλοδαπή, η οποία είχε αποφασίσει από κοινού με τη Βουλγάρα μητέρα της  να ζήσει  μαζί του σε περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας.

Του ανταποκριτή μας από το patrisnews.com στην Ηλεία

Το ανήλικο κορίτσι, ήταν αυτό που κατήγγειλε στις αρχές τις ασελγείς πράξεις του πατριού της.  Η μικρή ήταν αυτή που ειδοποίησε με μήνυμα τη μητέρα της που το διάστημα αυτό βρισκόταν στη Βόρεια Ελλάδα, αναφέροντάς της όσα βίωνε σε καθημερινή βάση. Η αντίδραση της μητέρας ήταν άμεση, ενημερώνοντας τις αστυνομικές αρχές της Ξάνθης οι οποίες απέστειλαν το σήμα στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, με την τελευταία να προχωρά στη σύλληψη του 44χρονου πατριού φερόμενου ως δράστη στα όρια του αυτοφώρου. Ο άνδρας οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσει, όπου ζήτησε και έλαβε διορία μέχρι και την Παρασκευή που θα παρουσιαστεί ενώπιον του Ανακριτή για την κύρια ανάκριση.

Η νεαρή κοπέλα εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχιάτρου, ενώ παραγγέλθηκε και η ιατροδικαστική της εξέταση.

Το ιστορικό της οικογένειας

Ο 44χρονος πατέρας είχε παντρευτεί τη Βουλγάρα μητέρα του κοριτσιού, έχοντας αποκτήσει από κοινού δυο παιδάκια 2,5 και 11 ετών. Η 14χρονη κοπέλα αποτελεί τον «καρπό» προηγούμενου γάμου της Βουλγάρας μητέρας. Το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση τα τελευταία πέντε χρόνια περίπου, με τον 44χρονο άνδρα να συζεί με άλλη γυναίκα με την οποία έχει αποκτήσει ακόμα ένα παιδί. Η μητέρα της 14χρονης έχει προχωρήσει και αυτή στη ζωή της, όπου συζεί στην περιοχή της Ξάνθης. Η απόφαση να μετακινηθεί το κορίτσι στην Ηλεία και το χωριό του 44χρονου ήταν κοινή, ενώ είχαν γίνει και οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να συνεχίσει την εκπαίδευσή της σε τοπικό σχολείο.