Άγνωστοι μπήκαν τα ξημερώματα σε εταιρεία στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και κυριολεκτικά έσπασαν ό, τι υπήρχε μέσα σε αυτό όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του thestoday.gr.

Οι δράστες μπήκαν αρχικά στο δεύτερο όροφο αλλά δε βρήκαν τίποτα και έπειτα πέρασαν στον πρώτο όροφο καταστρέφοντας υπολογιστές, γραφεία αλλά και τις κάμερες. Προφανώς είχαν την εντύπωση πως έτσι, δε θα γίνουν αντιληπτοί από τα συστήματα ασφαλείας.

Προκειμένου να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε στο χώρο έφυγαν για να φέρουν βαριοπούλες και ξαναγύρισαν πίσω. Ο συναγερμός χτυπούσε και τελικά όχι μόνο βρήκαν 500 ευρώ αλλά φεύγοντας πήραν και το αυτοκίνητο του σεκιουριτά που βρισκόταν στο κτίριο.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, οι δράστες γύρισαν πίσω με άλλο αμάξι και χτύπησαν το φύλακα αφήνοντάς τον αναίσθητο. Ο σεκιουριτάς νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ιδιοκτήτης ζητά την αλλαγή του νόμου Παρασκευόπουλου, γιατί πιστεύει πως με αυτόν βρίσκονται εκτός φυλακής πολλά παραβατικά στοιχεία που ρημάζουν τις επιχειρήσεις στην περιοχή.