Στην Αμυγδαλέζα οι τοξικομανείς της Αθήνας

«Επιχείρηση για καθαρά ανθρωπιστικούς λόγους», λέει πηγή της ΕΛ.ΑΣ. στο newsbeast.gr


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
10:59
07/03/2013
Στην Αμυγδαλέζα οι τοξικομανείς της Αθήνας
2
loading

Στο κέντρο της Αμυγδαλέζας οδηγήθηκαν εκατόν τριάντα δύο χρήστες από τις αστυνομικές υπηρεσίες στο κέντρο της Αμυγδαλέζας όπου σύμφωνα με την ενέργεια του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας εξετάστηκαν από γιατρούς όσον αφορά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν.

Από πλευράς της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι από το σύνολο των ατόμων που οδηγήθηκαν στην Αμυγδαλέζα, 56 ήταν αλλοδαποί και οι υπόλοιποι, 76, Έλληνες. Πηγή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής δήλωσε στο newsbeast.gr ότι η επιχείρηση έγινε για καθαρά ανθρωπιστικούς λόγους δεδομένου ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία τα άτομα αυτά ήταν άστεγοι και πεινασμένοι.

Στα 132 άτομα προσφέρθηκε από το συσσίτιο της Αστυνομίας φαγητό που περιελάμβανε κοτόσουπα, σάντουιτς, καφές και νερό. Μετά την εξέτασή τους, με αυτοκίνητα πάλι της αστυνομίας, μεταφέρθηκαν στον σταθμό του προαστιακού προκειμένου να επιστρέψουν στην Αθήνα.

Η ίδια πηγή δήλωσε στο newsbeast.gr ότι η μεταφορά των χρηστών γίνεται για πρώτη φορά και αποβλέπει στην εκκαθάριση του κέντρου της Αθήνας από τους τοξικομανείς. Επίσης, έγινε γνωστό ότι ανάλογες επιχειρήσεις θα γίνουν ξανά.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Tsouxtra

    Τους εμπόρους που σουλατσάρουν ανενόχλητοι στο κέντρο.....θα τους μαζέψει κανείς ? Μια βόλτα το πρωί έξω απο την Εθνικη Βιλιοθήκη για να δείτε το πάρε-δώσε θα σας πείσει.

  2. avatar ΜΠΑΜΠΗΣ

    ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΝΑΡΚΟΜΑΝΩΝ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΞΕΠΕΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΩΝ ΤΩΡΑ.!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει