Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η ισχυρή νεροποντή που «χτύπησε» την πρωτεύουσα.

Σε αρκετά σημεία της Δυτικής Αττικής, όπως στην περιοχή του Χαϊδαρίου του Αιγάλεω και του Περιστερίου, έριξε χαλάζι, ενώ προβλήματα υπάρχουν και στην περιοχή έξω από το Αττικό Νοσοκομείο καθώς και στο ύψος της Χαλυβουργικής με ακινητοποιημένα αυτοκίνητα.

Προβλήματα υπάρχουν και στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, ενώ κλειστή είναι εδώ και ώρα η οδός Πειραιώς (στο ύψος της Χαμοστέρνας) λόγω πλημμύρας.

Κυκλοφοριακά προβλήματα έχουμε στο Κερατσίνι (κλειστή η Δημοκρατίας), στην Ιχθυόσκαλα και σε όλο τον Πειραιά.Προβλήματα και στο ύψος της λίμνης Κουμουνδούρου.

Εξαιτίας της ισχυρής βροχόπτωσης, στην Ηλιούπολη, κολώνες φωτισμού της ΔΕΗ έχουν πέσει στο οδόστρωμα, με μία λωρίδα να είναι κλειστή. Άνθρωποι της πυροσβεστικής προσπαθούν να τις κόψουν με αλυσοπρίονο.

Η πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεχθεί πάνω από 300 κλήσεις για απάντληση υδάτων από σπίτια, ενώ εδώ και λίγη ώρα υπάρχει διακοπή ρεύματος σε αρκετές περιοχές της πρωτεύουσας.  Συγκεκριμένα στο σκοτάδι βρίσκονται Κορυδαλλός – Πεύκη – Πετράλωνα – Κυψέλη και Κολωνάκι.

 Όπως ενημέρωσε η ΔΕΗ έχουν «πέσει» 3 γραμμές μέσης στάθμης στην Αθήνα και γι’ αυτό έχουν δημιουργηθεί τα προβλήματα με το ηλεκτρικό ρεύμα. Εκτός λειτουργίας είναι η γραμμή τάσης από Κορυδαλλό προς Πειραιά και εκτεταμένα προβλήματα υπάρχουν στο δίκτυο από Καλλιθέα προς Πειραιά.