Σοβαρά είναι τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η καταιγίδα που σημειώνεται από τις πρώτες πρωινές ώρες στην Αθήνα.

Κλειστή είναι η Πειραιώς από την Πέτρου Ράλλη μέχρι και το ύψος της Χαμοστέρνας, όπου υπάρχουν ακινητοποιημένα αυτοκίνητα. Κυκλοφοριακά προβλήματα υπάρχουν στο Κερατσίνι, όπου έχει κλείσει η λεωφόρος Δημοκρατίας από το ύψος της Γρηγορίου Λαμπράκh, και στα δυο ρεύματα. Η λεωφόρος Αθηνών είναι κλειστή στο ύψος του Ασπροπύργου προς Αθήνα, λόγω ακινητοποιημένων οχημάτων στο ύψος της Χαλυβουργικής. Προβλήματα και στο ύψος της λίμνης Κουμουνδούρου.

Πολλοί φωτεινοί σηματοδότες βρίσκονται εκτός λειτουργίας, προκαλώντας προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων και ουρές χιλιομέτρων στις κεντρικές λεωφόρους. Απροσπέλαστοι είναι πολλοί δρόμοι κυρίως στα δυτικά προάστια ενώ λόγω συσσώρευσης υδάτων κλειστές παραμένουν και κεντρικές αρτηρίες. Το οδόστρωμα της λεωφόρου Αθηνών, από το Δαφνί μέχρι και την έξοδο Θηβών στο Περιστέρι, έχει πλημμυρίσει.

Στην έξοδο προς Παλατάκι υπάρχει λίμνη νερού και στο σημείο έχει φτάσει η πυροσβεστική. Στη λεωφόρο Αλίμου, προς Ποσειδώνος, κάδοι έχουν μπει μέσα στο οδόστρωμα, λόγω των ισχυρών ανέμων. Σοβαρά προβλήματα σημειώνονται στην εθνική οδό προς Κόρινθο.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της ΔΕΗ, έχουν πέσει τρεις γραμμές μέσης στάθμης με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση. Εκτός λειτουργίας είναι μία γραμμή μέσης τάσης από Κορυδαλλό προς Πειραιά και εκτεταμένα προβλήματα υπάρχουν στο δίκτυο από Καλλιθέα προς Πειραιά.

Η πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεχθεί πάνω από 350 κλήσεις για απάντληση υδάτων από σπίτια, (κυρίως από Αιγάλεω και Χαϊδάρι). Στους δρόμους επιχειρούν 25 συνεργεία με 60 πυροσβέστες, ενώ διακοπή ρεύματος υπάρχει σε αρκετές περιοχές της πρωτεύουσας, όπως στην Ηλιούπολη και την Αργυρούπολη. Εξαιτίας της ισχυρής βροχόπτωσης, στην Ηλιούπολη, κολώνες φωτισμού της ΔΕΗ έχουν πέσει στο οδόστρωμα, με μία λωρίδα να είναι κλειστή και τους πυροσβέστες να προσπαθούν να τις κόψουν με αλυσοπρίονο.

.