Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. το βίντεο από τη σύλληψη των τριών ληστών της Κοζάνης στη Βέροια, με σκοπό να αποδείξει ότι οι νεαροί τραυματίστηκαν στη συμπλοκή που προηγήθηκε της σύλληψής τους και όχι αργότερα.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, Π. Στάθη, ο τραυματισμός τους και τα σημάδια που έφεραν στο πρόσωπο, προκλήθηκαν κατά τη συμπλοκή «σώμα με σώμα», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, στη Βέροια για τη σύλληψή τους.

Ο κ. Στάθης σημείωσε εξάλλου ότι κατά την προσαγωγή τους στην Αστυνομική Διεύθυνση Βέροιας οι συλληφθέντες έφεραν ήδη μώλωπες και σημάδια στο πρόσωπο.
Στο σημείο αυτό επικαλέστηκε μαρτυρίες αστυνομικών της Α.Δ. Ημαθίας που δεν συμμετείχαν άμεσα στην επιχείρηση σύλληψης των δραστών και εκτελούσαν βοηθητικά καθήκοντα, αλλά ήταν αυτόπτες κατά την προσαγωγή, από τις οποίες προκύπτει ότι είδαν τους συλληφθέντες να φέρουν μώλωπες, τραύματα και ίχνη αίματος στα πρόσωπα τους κατά το χρόνο της αρχικής μεταφοράς στην Α.Δ..

Έτσι σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., από τις προφορικές καταθέσεις, τις μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων και τις φωτογραφίες που ελήφθησαν στην Α.Δ. Βέροιας κατά την προσαγωγή των συλληφθέντων ( όπου εμφανίζονται τα πρόσωπα τους όπως ήταν τον χρόνο που μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση), επιβεβαιώνεται η ύπαρξη συμπλοκής στο σημείο της σύλληψής τους.

Δείτε το βίντεο…