Μία εβδομάδα μετά τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό οι κάτοικοι κάνουν απολογισμό για την αναπάντεχη δημοσιότητα ενώ πολλοί από αυτούς αντιμετωπίζουν με χιουμοριστικό τρόπο το γεγονός.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» πολλοί εκ των κατοίκων δεν πρόλαβαν να καταλάβουν τι συμβαίνει, ενώ κάποιοι που άκουσαν πυροβολισμούς πίστεψαν ότι γυριζόταν… ταινία.

Ιδιοκτήτης πρακτορείου του ΟΠΑΠ στην περιοχή, λέει: «Ήταν σαν ταινία, νομίσαμε ότι γινόταν κανονικό γύρισμα. Ένας ηλικιωμένος πλησίασε το ληστή με το καλάσνικοφ που στεκόταν στην πλατεία και τον ρώτησε τι πλάνο γυρίζουν Εκείνος τον έδιωξε ευγενικά, αλλά ο ηλικιωμένος επέστρεψε και τον ξαναρώτησε».

Ο ιδιοκτήτης καταστήματος ψιλικών από την άλλη πίστεψε ότι επρόκειτο για παιδιά που απλώς είχαν μασκαρευτεί. «Νόμιζα ότι είχαν ντυθεί νωρίτερα για τις απόκριες. Ήταν τελικά ληστές που ευτυχώς δεν πείραξαν κανέναν. Παρέμειναν ψύχραιμοι και έλεγαν στον κόσμο να μην ανησυχεί, γιατί ήθελαν να πάρουν μόνο τα χρήματα».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.