Δύο άτομα, που πιθανώς ανήκαν στο στενό κύκλο της φοιτήτριας στο Αιγάλεω και το πρώτο μέλημά τους μετά τη είδηση του θανάτου της, ήταν να κλείσουν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, στο επίκεντρο των ερευνών των αρχών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News, πρόκειται για τη Δ., νεαρής ηλικίας, με έμφαση στις «πνευματικές αναζητήσεις», και τον 30χρονο Χ., που συνδέεται με το εξωτερικό μέσω γνωριμιών, ταξιδιών και εκδηλώσεων.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της φοιτήτριας διαβεβαιώνει πως τα πρόσωπα αυτά θα κληθούν να καταθέσουν και σημειώνει: «Το περίεργο με τα πρόσωπα αυτά είναι ότι έκλεισαν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς. Θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις. Όλοι θα καταθέσουν. Η ασφάλεια είναι αποφασισμένη να διερευνήσει κάθε στοιχείο και κάθε δυνατή μαρτυρία».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η οικογένεια της φοιτήτριας ανακάλυψε τις προηγούμενες ημέρες φωτογραφίες της σε ηλεκτρονικές σελίδες προβολής σατανιστικών τελετών και πιστεύουν ότι μια μελαχρινή κοπέλα που φαίνεται στο ηλεκτρονικό υλικό έχει άμεση σχέση με τη Δήμητρα Α, χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται ακόμα και για το ίδιο πρόσωπο.

Παράλληλες έρευνες στην υπόθεση διενεργεί και ο πατέρας της 22χρονης, ο οποίος προσπαθεί να ξετυλίξει το νήμα της τραγικής απώλειας της κόρης του και αναμένεται να δώσει νέα στοιχεία στην Ελληνική Αστυνομία. «Δεν κάνω πίσω, θα βρω την αλήθεια και θα την αποκαλύψω για να σωθούν και άλλα παιδιά. Ο θάνατος της κόρης μου δεν ήταν αυτοκτονία. Αυτοί που ευθύνονται θα πληρώσουν. Υπάρχουν και άλλα θύματα που οι περιπτώσεις τους έχουν εμφανιστεί ως αυτοκτονίες» δήλωσε ο ίδιος, ενώ αναμένεται να εμφανιστεί στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στα ντοκουμέντα που θα παραδώσει ο πατέρας, περιλαμβάνεται υλικό από τον προηγούμενο σκληρό δίσκο ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή που είχε στην κατοχή της η 22χρονη, αλλά και ένα στικάκι από κάμερα οικίας που βρίσκεται απέναντι από την είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε και η οποία έχει καταγράψει κινήσεις και πρόσωπα που εισέρχονταν στο διαμέρισμα.

Η οικογένεια δεν μπορεί πιστέψει ότι η κόρη τους που τους είχε επισκεφτεί τις ημέρες της αργίας της Καθαράς Δευτέρας και ήταν χαρούμενη, χωρίς να τους αναφέρει κανένα πρόβλημα, λίγες μέρες μετά αυτοκτόνησε και μάλιστα με έναν τρόπο τόσο παράξενο που μόνο του ένα κορίτσι είναι δύσκολο να καταφέρει χωρίς τη βοήθεια τρίτου προσώπου.