Μήνυση κατ’ αγνώστων για εγκληματική ενέργεια έχουν καταθέσει οι γονείς της 22χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω το περασμένο Σάββατο, ενώ εκτυλίσσεται ένα θρίλερ για τα αίτια θανάτου της.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Τζαβάρα, που μίλησε στην ΕΡΤ1, ένας ένοικος της πολυκατοικίας, που έμενε η φοιτήτρια, το κρίσιμο βράδυ που φέρεται να έγινε το συμβάν, ξημερώματα 22ης Μαρτίου, άκουσε από το διαμέρισμα φωνές, λες και γινόταν πάρτι.

«Μας προβληματίζει το γεγονός ότι όλα τα αρχεία από το κομπιούτερ και το ipad κοπέλας, βρέθηκαν σβησμένα. Υπήρχε επίσης μια υποδειγματική τάξη στο διαμέρισμα. Ενώ όταν η κοπέλα βρισκόταν στο διαμέρισμα της, όπως είπαν οι γονείς της, είχε τη συνήθεια να κλειδώνει με σύρτη την πόρτα και να βάζει και το κλειδί από πίσω, αυτό δεν υπήρχε και προβληματίζει την οικογένεια» είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε ο δικηγόρος περιμένουν επίσης να δουν από την κάμερα αν υπήρχε επίσκεψη προσώπων στο διαμέρισμα της φοιτήτριας από την Πέμπτη έως το Σάββατο.

Σε ότι έχει να κάνει με την εμπλοκή σατανιστών στην υπόθεση, ο κ. Τζαβάρας είπε ότι υπάρχει μια υπόνοια από φωτογραφίες της 22χρονης σε ιστοσελίδες ανάλογου περιεχομένου, κάτι που πρέπει να ερευνήσει η αστυνομία.

Δείτε το βίντεο: