Επιχείρηση πραγματοποιεί η αστυνομία στην Αθήνα σε συνδέσμους μεγάλων ομάδων και συγκεκριμένα του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έφοδοι πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της προσπάθειας να εντοπιστούν στοιχεία για πρόσφατα βίαια επεισόδια.

Συγκεκριμένα, η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών δυνάμεων πραγματοποίησε έρευνα στα γραφεία του συνδέσμου του ΠΑΟ στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, της ΑΕΚ στον Άγιο Δημήτριο και του Ολυμπιακού στην Καλλιθέα.

Σημειώνεται πως σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας ένα σοκαριστικό βίντεο, που αποτυπώνει τη στιγμή της επίθεσης με μαχαίρι. μιας ομάδας οπαδών σε μια κοπέλα, οπαδό αντίπαλης ομάδας.

Η επίθεση συνέβη το βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου σε πάρκο στο Ίλιον. Αρχικά η Αστυνομία εκτιμούσε ότι ήταν ληστεία, στη συνέχεια ωστόσο αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για ένα ακόμη επεισόδιο οπαδικής βίας.

Η επίθεση αυτή είχε δηλωθεί από την 22χρονη ως ληστεία. Τη νεαρή, που εργάζεται ως ντελίβερι, την εντόπισαν εκείνο το βράδυ δέκα άτομα που επέβαιναν σε μηχανές. Αφού την ακινητοποίησαν, στη συνέχεια την πέταξαν κάτω, την έβρισαν, την χτύπησαν με κλωτσιές, την τραυμάτισαν με μαχαίρι στον γλουτό και της αφαίρεσαν την τσάντα της, που περιείχε χρήματα και το κινητό της τηλέφωνο.

Ένας από την ομάδα που πραγματοποίησε την επίθεση στο Ίλιον βιντεοσκοπούσε το περιστατικό.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου της προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες.