Στη φυλακή οδηγούνται οι τρεις συγκατηγορούμενοι του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, πρώην στελέχη της Διοίκησης της Proton Bank, μετά τις πολύωρες απολογίες τους ενώπιον της 2ης ειδικής ανακρίτριας για την υπόθεση των δανείων που χορήγησε η τράπεζα σε εταιρείες συμφερόντων του βασικού κατηγορουμένου.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν προφυλακιστέους τους τρεις κατηγορούμενους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες για την υπόθεση των επισφαλών δανείων που χορήγησε η τράπεζα το 2010 σε εταιρείες συμφερόντων του Λαυρεντιάδη.

Τα τρία άλλοτε στελέχη στη διοίκηση της τράπεζας αρνούνται, σύμφωνα με πληροφορίες, όσα τους αποδίδονται, δηλώνουν «παραπλανημένοι» από τον Λαυρεντιάδη και υποστηρίζουν ότι δεν είχαν γνώση των ενεργειών του επιχειρηματία και κυρίως για τη διασύνδεσή του με τις εταιρείες που χρηματοδότησε η τράπεζα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.