Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προκαταρκτική εξέταση που παρήγγειλε η ανακρίτρια Ρόδου, για την υπόθεση βιασμού της Ελένης Τοπαλούδη, ένα χρόνο πριν από τη δολοφονία της.

Οι βιαστές της Ελένης Τοπαλούδη κυκλοφορούν ελεύθεροι σύμφωνα με τα όσα λέει στο Star ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

Πρόκειται για τρεις νεαρούς, 19, 21 και 24 ετών σήμερα. Έλληνες που χαρακτηρίζονται ως ατίθασοι. Ο ένας από τους τρεις φέρεται να τράβηξε με το κινητό του τη στιγμή του βιασμού. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο βιασμός της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο ήταν γνωστός σε τέσσερις φίλες της και μάλιστα μία από αυτές φαίνεται πως ήταν εκείνη που έδωσε τα ονόματα στους γονείς της.

«Θα πρέπει να πληρώσουν, θα πρέπει να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Αν δεν υπήρχαν αυτές οι καταθέσεις, τώρα θα ζούσαν τη ζωή τους όπως και πριν», λέει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Star,  τους τρεις νεαρούς καίνε με τις καταθέσεις τους τρία άτομα από το περιβάλλον της Ελένης.

Οι ύποπτοι έχουν προσεγγίσει ήδη δικηγόρους.

Μία από τις φίλες της αποκαλύπτει στο Star ότι ένας από τους τρεις υπόπτους της έστελνε απειλητικά μηνύματα:

«Ξέρω ποιος το έκανε και ότι την εκβίαζε. Πιστεύω ότι παρασύρθηκε… Έχουν ειπωθεί  ένα σωρό πράγματα, ότι η Ελένη είχε ακούσει κάτι ότι για αυτό κατέληξε έτσι όλη η ιστορία. Μου έβγαζε το αίσθημα του ότι ήταν ένα παιδί  το οποίο είχε άγνοια κινδύνου  και ότι ήταν λίγο μαζεμένη να το πω, λίγο μετρημένη στα λόγια της. Η Ελένη ήταν αρκετά αγαθή και είχε ανάγκη για κοινωνικοποίηση  πάρα πολύ», λέει η ίδια.

Η άρση απορρήτου θα δώσει τις απαντήσεις

«Θα έχουμε αδιάσειστες αποδείξεις μόνο μέσα από αντικειμενικά στοιχεία και τα αντικειμενικά στοιχεία είναι ότι τηλεφωνικές επικοινωνίες, μηνύματα, αρχεία», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της Ελένης, Αλέξης Κούγιας.

Οι τρεις ύποπτοι για τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη θα κληθούν αρχικά από την ασφάλεια Ρόδου για κατάθεση τις επόμενες ημέρες με τις Αρχές να πιστεύουν ότι ένας από τους τρεις θα «σπάσει».

Την ίδια στιγμή πληροφορίες του ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη είπε ότι θα τους κατονομάσει, και όλοι μαζί απευθύνθηκαν σε γνωστό δικηγόρο της Ρόδου, προκειμένου να δουν πώς μπορούν να κινηθούν νομικά.

Αστυνομικοί «χτενίζουν» το διαδίκτυο για να εντοπίσουν το επίμαχο βίντεο, το οποίο, όπως καταγγέλλουν οι γονείς της Ελένης, κατέγραψαν την ώρα της συνεύρεσης και το ανέβασαν στο διαδίκτυο.

Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας ζητά επίμονα οι Αρχές να μπορέσουν να ξεκλειδώσουν το λάπτοπ της, που παραμένει κλειδωμένο, καθώς εκεί εικάζουν ότι υπάρχει τόσο το βίντεο, όσο και πιθανά μηνύματα εκβιασμού των τριών νεαρών προς την κόρη τους, όπως από την αρχή έχουν υποστηρίξει.

Επίσης, ισχυρίζονται ότι οι τρεις διατηρούν φιλικές σχέσεις με τον 21χρονο από την Λίνδο, καθώς θεωρούν ότι όλοι μαζί δρούσαν ως κύκλωμα, που εκβίαζε την κόρη τους για να υποκύπτει στις ανήθικες προτάσεις τους.