Σοβαρά τραυματίστηκε ένας αστυνομικός του Α.Τ. Λεχαινών χθες το βράδυ εν ώρα υπηρεσίας όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα την ώρα που ρύθμιζε την κυκλοφορία στην Ε.Ο. Πατρών– Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης Αρετής. Όλα ξεκίνησαν με αφορμή την κακοκαιρία, σύμφωνα με το ilialive.gr.

Οι δυνατοί άνεμοι που σάρωναν την περιοχή έριξαν κάποια δέντρα στο εθνικό οδικό δίκτυο. Κλήθηκε η Αστυνομία να ρυθμίσει την κυκλοφορία στα σημεία ώστε η Πυροσβεστική να κόψει και να απομακρύνει τα δέντρα.

Ένας αστυνομικός του Α.Τ. Λεχαινών μετέβη στο σημείο και την ώρα που ρύθμιζε την κυκλοφορία, παρασύρθηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Αιμόφυρτος έπεσε στην άσφαλτο, έχοντας χτυπήσει κυρίως στα πόδια και την πλάτη. Στην αρχή επικράτησε πανικός καθώς συνάδελφοί του στο σημείο φοβήθηκαν για τα χειρότερα.

Τελικά έφτασε ασθενοφόρο που τον μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγεία Βάρδας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρει κατάγματα στο πόδι και στην κλείδα, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του.