Σωματική κακοποίηση καταγγέλλει στο newsbeast.gr ότι δέχθηκε η Ελένη Λουκά.

Την Κυριακή, 25 Νοεμβρίου, υποστηρίζει ότι βρέθηκε στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου του Αεροπαγίτη που είναι επί της οδού Σκουφά στο Κολωνάκι προκειμένου να διαμαρτυρηθεί κατά των πολιτικών που θα παρίσταντο στη δοξολογία. Όπως λέει όμως, πριν προλάβει να φωνάξει, την εντόπισαν αστυνομικοί της Ασφάλειας και της… χάλασαν τα σχέδια αρχικά αλλά σημειώνει ότι έφτασαν στο σημείο και να την χτυπήσουν.

«Είχα πάει στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου του Αεροπαγίτη. Περίμενα λοιπόν τη δοξολογία και κάποια στιγμή εμφανίστηκαν μπροστά μου αστυνομικοί της Ασφάλειας και με περικύκλωσαν, λέγοντάς μου “Να σηκωθείτε να φύγετε”», αναφέρει.

Και τονίζει: «Δεν είχαν δικαίωμα να μου φερθούν έτσι αλλά φοβούνται επειδή κράζω τους πολιτικούς. Τους είπα λοιπόν ότι δεν φεύγω και έτσι ένας αστυνομικός με σήκωσε και πήγε να με σκοτώσει στις σκάλες. Πώς σώθηκα μόνο εγώ το ξέρω. Έπαθα σοκ. Στη συνέχεια με έριξαν μέσα στο περιπολικό και με χτυπούσαν στο κεφάλι. Καταγγέλλω σωματική κακοποίηση. Με χτυπούσαν στο κεφάλι και με κλωτσούσαν στα πόδια. Έπαθα σοκ».

Ακολούθησε η προσωρινή μεταφορά της στο Α.Τ. Συντάγματος. «Με πήγαν στο Α.Τ. Συντάγματος προληπτικά για να μην κράξω τους πολιτικούς. Με άφησαν μόλις τελείωσε η δοξολογία. Αυτό μου είπαν».

Αυτή όμως, όπως λέει η Ελένη Λουκά, δεν ήταν η πρώτη φορά που της επιτίθεντο.

«Την Κυριακή, 28η Οκτωβρίου παρακολουθούσα πάλι τη θεία λειτουργία στον Άγιο Διονύσιο τον Αεροπαγίτη. Περίμενα πάλι την δοξολογία αλλά με περικύκλωσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας. Τους είπα λοιπόν: “Θα με διώξετε από την εκκλησία;”», αναφέρει.

Και συμπληρώνει: «Ήταν η πρώτη φορά που με περικύκλωναν και ομολογώ δεν το περίμενα. Φώναζα και μου έκλειναν το στόμα για να μη φωνάζω. Παραλίγο να με έπνιγαν. Απ’ έξω περίμενε το περιπολικό και με χτυπούσαν βάζοντάς με μέσα σε αυτό. Με έριξαν με όλη τους τη δύναμη στο περιπολικό οριζόντια, πίσω στα καθίσματα. Με χτυπούσαν στο κεφάλι για να μπω μέσα. Έπαθα σοκ. Με πήγαν πάλι στο Α.Τ. Συντάγματος. Ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω ότι φοβούνται μία γυναίκα που είναι μόνη της», λέει.

Η Ελένη Λουκά πάντως είναι ένα πρόσωπο το οποίο δεν έχει αφήσει ασχολίαστο κανέναν και όποτε της δίνεται η ευκαιρία τα… βάζει με τον πολιτικό και όχι μόνο κόσμο.