Δύο Πακιστανοί, ηλικίας 21 και 22 ετών, που συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου, είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες της ανθρωποκτονίας 24χρονου Αφγανού, που διαπράχθηκε χθες το βράδυ, στην οδό Μενάνδρου, στην Ομόνοια.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε άμεσα από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, την Πέμπτη ομάδα αλλοδαπών με μερικώς καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, επιτέθηκε σε άλλα άτομα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού Αφγανού και τον σοβαρό τραυματισμό ομοεθνή του, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι στην κατοχή του 21χρονου συλληφθέντα βρέθηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι, το οποίο κατασχέθηκε και απεστάλη στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.

Οι δύο Πακιστανοί, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η αστυνομική έρευνα για την ταυτοποίηση των δραστών που προκάλεσαν βαριές σωματικές βλάβες σε έξι ακόμη αλλοδαπούς.